FLBLEIJENBERG NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLBLEIJENBERG NV
Private companiesTobacco Products • FLBLEIJENBERG NV

Contactgegevens FLBLEIJENBERG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBLEIJENBERG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBLEIJENBERG NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosveld 13 2110 Wijnegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-26-36-00 32-33-26-36-00

Fax (fax): 32-33-26-25-22 32-33-26-25-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBLEIJENBERG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBLEIJENBERG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBLEIJENBERG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBLEIJENBERG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBLEIJENBERG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBLEIJENBERG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBLEIJENBERG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBLEIJENBERG NV
Products information FLBLEIJENBERG NV

BTW identificatienummer (tax): BE09182617187
Ondernemingsnummer: 4402191162
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLBLEIJENBERG NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBLEIJENBERG NV
(Get full report from official database of BE for FLBLEIJENBERG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBLEIJENBERG NV
Addition kinds of activities for FLBLEIJENBERG NV

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij FLBLEIJENBERG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBLEIJENBERG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBLEIJENBERG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBLEIJENBERG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van FLBLEIJENBERG NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBLEIJENBERG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBLEIJENBERG NV. Laat een reactie achter voor FLBLEIJENBERG NV. FLBLEIJENBERG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBLEIJENBERG NV. Leave a respond for FLBLEIJENBERG NV. FLBLEIJENBERG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBLEIJENBERG NV op de google maps. Adres en contacten FLBLEIJENBERG NV
Location of FLBLEIJENBERG NV on the google maps. Address and contacts of FLBLEIJENBERG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBLEIJENBERG NV FLBLEIJENBERG NV: DIRK LAMMENS | ROGER WUIDAR | MEEUSSEN CHARLE SCHRIJNWERKERIJ | C?DRIC DE SURG?RES | XAVIER DOULEY

Other related companies as FLBLEIJENBERG NV: DIRK LAMMENS | ROGER WUIDAR | MEEUSSEN CHARLE SCHRIJNWERKERIJ | C?DRIC DE SURG?RES | XAVIER DOULEY

FLBLEIJENBERG NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBLEIJENBERG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182617187. Het bedrijf FLBLEIJENBERG NV bevindt zich op het adres: Vosveld 13 2110 Wijnegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBLEIJENBERG NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBLEIJENBERG NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBLEIJENBERG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBLEIJENBERG NV, openstaande posities, locatie van FLBLEIJENBERG NV op de kaart.

FLBLEIJENBERG NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBLEIJENBERG NV, company assigned to the tax number BE09182617187. The company FLBLEIJENBERG NV is located at the address: Vosveld 13 2110 Wijnegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLBLEIJENBERG NV were not found.
The main activity of FLBLEIJENBERG NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBLEIJENBERG NV is not available. You also can look at reviews of FLBLEIJENBERG NV, open positions, location of FLBLEIJENBERG NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBLEIJENBERG NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBLEIJENBERG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBLEIJENBERG NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBLEIJENBERG NV, employees, financial statistics.