LAURA GERMONPRE

Contactgegevens LAURA GERMONPRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURA GERMONPRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURA GERMONPRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERVIJVERWEG 1; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51588766 (+32-51588766) 51588766 (+32-51588766)

Fax (fax): +32 (50) 194-51-76 +32 (50) 194-51-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURA GERMONPRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURA GERMONPRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURA GERMONPRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURA GERMONPRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURA GERMONPRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURA GERMONPRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURA GERMONPRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURA GERMONPRE
Products information LAURA GERMONPRE

BTW identificatienummer (tax): BE09436676025
Ondernemingsnummer: 5241821289
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURA GERMONPRE
(Get full report from official database of BE for LAURA GERMONPRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURA GERMONPRE
Addition kinds of activities for LAURA GERMONPRE

514399. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
22110304. Huck toweling | Huck toweling
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
55619901. Stacaravans | Motor homes

Werken bij LAURA GERMONPRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURA GERMONPRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURA GERMONPRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURA GERMONPRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van LAURA GERMONPRE in sociale netwerken
Look for responds of LAURA GERMONPRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURA GERMONPRE. Laat een reactie achter voor LAURA GERMONPRE. LAURA GERMONPRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURA GERMONPRE. Leave a respond for LAURA GERMONPRE. LAURA GERMONPRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURA GERMONPRE op de google maps. Adres en contacten LAURA GERMONPRE
Location of LAURA GERMONPRE on the google maps. Address and contacts of LAURA GERMONPRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURA GERMONPRE LAURA GERMONPRE: SLEEPY-DE ZWAAN | ALBATROS | SOLUDEP SPRLU | UP SIDE DOWN | MANUELLE KRINGS

Other related companies as LAURA GERMONPRE: SLEEPY-DE ZWAAN | ALBATROS | SOLUDEP SPRLU | UP SIDE DOWN | MANUELLE KRINGS

LAURA GERMONPRE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURA GERMONPRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436676025. Het bedrijf LAURA GERMONPRE bevindt zich op het adres: MOERVIJVERWEG 1; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van LAURA GERMONPRE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURA GERMONPRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURA GERMONPRE, openstaande posities, locatie van LAURA GERMONPRE op de kaart.

LAURA GERMONPRE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURA GERMONPRE, company assigned to the tax number BE09436676025. The company LAURA GERMONPRE is located at the address: MOERVIJVERWEG 1; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of LAURA GERMONPRE is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURA GERMONPRE is not available. You also can look at reviews of LAURA GERMONPRE, open positions, location of LAURA GERMONPRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURA GERMONPRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURA GERMONPRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURA GERMONPRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURA GERMONPRE, employees, financial statistics.