GODFRIED LALEMAN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GODFRIED LALEMAN
Private companiesLegal Services • GODFRIED LALEMAN

Contactgegevens GODFRIED LALEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODFRIED LALEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODFRIED LALEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 26; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278969 (+32-59278969) 59278969 (+32-59278969)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODFRIED LALEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODFRIED LALEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODFRIED LALEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODFRIED LALEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODFRIED LALEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODFRIED LALEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODFRIED LALEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODFRIED LALEMAN
Products information GODFRIED LALEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODFRIED LALEMAN
(Get full report from official database of BE for GODFRIED LALEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODFRIED LALEMAN
Addition kinds of activities for GODFRIED LALEMAN

17510000. Timmerwerk | Carpentry work
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
31110503. Skirtleer | Skirting leather
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
51910301. Bloem en veldbollen | Flower and field bulbs
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij GODFRIED LALEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODFRIED LALEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODFRIED LALEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODFRIED LALEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

Zoek naar antwoorden van GODFRIED LALEMAN in sociale netwerken
Look for responds of GODFRIED LALEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODFRIED LALEMAN. Laat een reactie achter voor GODFRIED LALEMAN. GODFRIED LALEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODFRIED LALEMAN. Leave a respond for GODFRIED LALEMAN. GODFRIED LALEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODFRIED LALEMAN op de google maps. Adres en contacten GODFRIED LALEMAN
Location of GODFRIED LALEMAN on the google maps. Address and contacts of GODFRIED LALEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GODFRIED LALEMAN GODFRIED LALEMAN: Bo-Bois SPRL | FILIP SCHOUT | INSTITUUT MILDRED | KRISTEL VALCKX | VERTRIEST PATRICK

Other related companies as GODFRIED LALEMAN: Bo-Bois SPRL | FILIP SCHOUT | INSTITUUT MILDRED | KRISTEL VALCKX | VERTRIEST PATRICK

GODFRIED LALEMAN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODFRIED LALEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf GODFRIED LALEMAN bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 26; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van GODFRIED LALEMAN is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODFRIED LALEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODFRIED LALEMAN, openstaande posities, locatie van GODFRIED LALEMAN op de kaart.

GODFRIED LALEMAN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODFRIED LALEMAN, company assigned to the tax number BE02959411621. The company GODFRIED LALEMAN is located at the address: VELDSTRAAT 26; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of GODFRIED LALEMAN is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GODFRIED LALEMAN is not available. You also can look at reviews of GODFRIED LALEMAN, open positions, location of GODFRIED LALEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODFRIED LALEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODFRIED LALEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODFRIED LALEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODFRIED LALEMAN, employees, financial statistics.