FLBADICO NV

Contactgegevens FLBADICO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBADICO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBADICO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edingensesteenweg 196 1500 Halle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-60-10-40 32-23-60-10-40

Fax (fax): 32-65-62-39-88 32-65-62-39-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBADICO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBADICO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBADICO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBADICO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBADICO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBADICO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBADICO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBADICO NV
Products information FLBADICO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08048828125
Ondernemingsnummer: 9139495849
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLBADICO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBADICO NV
(Get full report from official database of BE for FLBADICO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBADICO NV
Addition kinds of activities for FLBADICO NV

283304. Dierlijke producten | Animal based products
311102. Schoen leer | Shoe leather
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
874804. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services
22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use

Werken bij FLBADICO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBADICO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBADICO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBADICO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van FLBADICO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBADICO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBADICO NV. Laat een reactie achter voor FLBADICO NV. FLBADICO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBADICO NV. Leave a respond for FLBADICO NV. FLBADICO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBADICO NV op de google maps. Adres en contacten FLBADICO NV
Location of FLBADICO NV on the google maps. Address and contacts of FLBADICO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBADICO NV FLBADICO NV: Roos J | Gheversan BVBA | Lambrichts L | LOUIS FERRANT | BOULANGERIE VI FORN?

Other related companies as FLBADICO NV: Roos J | Gheversan BVBA | Lambrichts L | LOUIS FERRANT | BOULANGERIE VI FORN?

FLBADICO NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBADICO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08048828125. Het bedrijf FLBADICO NV bevindt zich op het adres: Edingensesteenweg 196 1500 Halle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBADICO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBADICO NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBADICO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBADICO NV, openstaande posities, locatie van FLBADICO NV op de kaart.

FLBADICO NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBADICO NV, company assigned to the tax number BE08048828125. The company FLBADICO NV is located at the address: Edingensesteenweg 196 1500 Halle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Food & Related products. Products created in FLBADICO NV were not found.
The main activity of FLBADICO NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBADICO NV is not available. You also can look at reviews of FLBADICO NV, open positions, location of FLBADICO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBADICO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBADICO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBADICO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBADICO NV, employees, financial statistics.