FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA

Contactgegevens FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Prins Albertlaan 12 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-33-26-11 32-51-33-26-11

Fax (fax): 32-51-33-25-17 32-51-33-25-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA
Products information FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07445953369
Ondernemingsnummer: 3303833007
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA
Addition kinds of activities for FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA

7372. Voorverpakte software | Prepackaged software
275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
515902. Boerderijdieren | Farm animals
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
34979901. Koperfolie | Copper foil
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

Zoek naar antwoorden van FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. Laat een reactie achter voor FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. Leave a respond for FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA. FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA
Location of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: TAVERNE CAP NORD | DEBEMAS | FREDDY VAN MALDEGHEM | GAMEFIELD EUROPE | De Schakel-Ingels-Cornelis

Other related companies as FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA: TAVERNE CAP NORD | DEBEMAS | FREDDY VAN MALDEGHEM | GAMEFIELD EUROPE | De Schakel-Ingels-Cornelis

FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445953369. Het bedrijf FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA bevindt zich op het adres: Prins Albertlaan 12 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, openstaande posities, locatie van FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA op de kaart.

FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is a company, that was registered 2004 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, company assigned to the tax number BE07445953369. The company FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is located at the address: Prins Albertlaan 12 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA were not found.
The main activity of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, open positions, location of FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASSOCIATED OIL PACKERS BVBA, employees, financial statistics.