FLARJEST SPRL

Contactgegevens FLARJEST SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLARJEST SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLARJEST SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Galerie De La Reine 1 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-11-32-32 32-25-11-32-32

Fax (fax): 32-25-11-32-83 32-25-11-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLARJEST SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLARJEST SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLARJEST SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLARJEST SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLARJEST SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLARJEST SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLARJEST SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLARJEST SPRL
Products information FLARJEST SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07786804199
Ondernemingsnummer: 5315704345
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLARJEST SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLARJEST SPRL
(Get full report from official database of BE for FLARJEST SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLARJEST SPRL
Addition kinds of activities for FLARJEST SPRL

22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
26799906. Gedrukte en gegoten pulpproducten, inkt: aangekocht materiaal | Pressed and molded pulp products, nec: purchased material
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
30691301. Rollers en dekens van printers: rubber of rubberen stof | Printers' rolls and blankets: rubber or rubberized fabric
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
37130104. Truck tops | Truck tops
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij FLARJEST SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLARJEST SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLARJEST SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLARJEST SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

Zoek naar antwoorden van FLARJEST SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLARJEST SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLARJEST SPRL. Laat een reactie achter voor FLARJEST SPRL. FLARJEST SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLARJEST SPRL. Leave a respond for FLARJEST SPRL. FLARJEST SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLARJEST SPRL op de google maps. Adres en contacten FLARJEST SPRL
Location of FLARJEST SPRL on the google maps. Address and contacts of FLARJEST SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLARJEST SPRL FLARJEST SPRL: HERI DECOR | P.I.D.O. | BANG!STUDIO GRAPHIQUE | Verplancke Mieke | A. CARETTE

Other related companies as FLARJEST SPRL: HERI DECOR | P.I.D.O. | BANG!STUDIO GRAPHIQUE | Verplancke Mieke | A. CARETTE

FLARJEST SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLARJEST SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786804199. Het bedrijf FLARJEST SPRL bevindt zich op het adres: Galerie De La Reine 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLARJEST SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLARJEST SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLARJEST SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLARJEST SPRL, openstaande posities, locatie van FLARJEST SPRL op de kaart.

FLARJEST SPRL is a company, that was registered 1998 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLARJEST SPRL, company assigned to the tax number BE07786804199. The company FLARJEST SPRL is located at the address: Galerie De La Reine 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLARJEST SPRL were not found.
The main activity of FLARJEST SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLARJEST SPRL is not available. You also can look at reviews of FLARJEST SPRL, open positions, location of FLARJEST SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLARJEST SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLARJEST SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLARJEST SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLARJEST SPRL, employees, financial statistics.