WILLY DE BROUWER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • WILLY DE BROUWER
Private companiesWater Transportation • WILLY DE BROUWER

Contactgegevens WILLY DE BROUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY DE BROUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY DE BROUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERREWIJK 30; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93752174 (+32-93752174) 93752174 (+32-93752174)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY DE BROUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY DE BROUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY DE BROUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY DE BROUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY DE BROUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY DE BROUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY DE BROUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY DE BROUWER
Products information WILLY DE BROUWER

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY DE BROUWER
(Get full report from official database of BE for WILLY DE BROUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY DE BROUWER
Addition kinds of activities for WILLY DE BROUWER

029100. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
17710300. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
58130106. Wijnbar | Wine bar
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij WILLY DE BROUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY DE BROUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY DE BROUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY DE BROUWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

Zoek naar antwoorden van WILLY DE BROUWER in sociale netwerken
Look for responds of WILLY DE BROUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY DE BROUWER. Laat een reactie achter voor WILLY DE BROUWER. WILLY DE BROUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY DE BROUWER. Leave a respond for WILLY DE BROUWER. WILLY DE BROUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY DE BROUWER op de google maps. Adres en contacten WILLY DE BROUWER
Location of WILLY DE BROUWER on the google maps. Address and contacts of WILLY DE BROUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY DE BROUWER WILLY DE BROUWER: CLAUDE MONNET | Goolis J | Accountantskantoor Demeulenaere Arnold BVBA | GARAGE SUPER CAR | SBB

Other related companies as WILLY DE BROUWER: CLAUDE MONNET | Goolis J | Accountantskantoor Demeulenaere Arnold BVBA | GARAGE SUPER CAR | SBB

WILLY DE BROUWER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY DE BROUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf WILLY DE BROUWER bevindt zich op het adres: STERREWIJK 30; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van WILLY DE BROUWER is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY DE BROUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY DE BROUWER, openstaande posities, locatie van WILLY DE BROUWER op de kaart.

WILLY DE BROUWER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY DE BROUWER, company assigned to the tax number BE08053497314. The company WILLY DE BROUWER is located at the address: STERREWIJK 30; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of WILLY DE BROUWER is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY DE BROUWER is not available. You also can look at reviews of WILLY DE BROUWER, open positions, location of WILLY DE BROUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY DE BROUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY DE BROUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY DE BROUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY DE BROUWER, employees, financial statistics.