WELTER

Contactgegevens WELTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WELTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WELTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FOULIE 17; 6720; HABAY, België

Telefoon (phone): 63423368 (+32-63423368) 63423368 (+32-63423368)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WELTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WELTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WELTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WELTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WELTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WELTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WELTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WELTER
Products information WELTER

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WELTER
(Get full report from official database of BE for WELTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WELTER
Addition kinds of activities for WELTER

287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
393101. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'

Werken bij WELTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WELTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WELTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WELTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van WELTER in sociale netwerken
Look for responds of WELTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WELTER. Laat een reactie achter voor WELTER. WELTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WELTER. Leave a respond for WELTER. WELTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WELTER op de google maps. Adres en contacten WELTER
Location of WELTER on the google maps. Address and contacts of WELTER

Andere gerelateerde bedrijven als come WELTER WELTER: Mascaux & Zn | Zakenkantoor C&J | Alcom NV | W VAN GERVEN | LUC VERMEULEN

Other related companies as WELTER: Mascaux & Zn | Zakenkantoor C&J | Alcom NV | W VAN GERVEN | LUC VERMEULEN

WELTER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WELTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf WELTER bevindt zich op het adres: RUE DE LA FOULIE 17; 6720; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van WELTER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WELTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WELTER, openstaande posities, locatie van WELTER op de kaart.

WELTER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WELTER, company assigned to the tax number BE03324157714. The company WELTER is located at the address: RUE DE LA FOULIE 17; 6720; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of WELTER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WELTER is not available. You also can look at reviews of WELTER, open positions, location of WELTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WELTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WELTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WELTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WELTER, employees, financial statistics.