FLAERTSSEN IMMO NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLAERTSSEN IMMO NV
Private companiesAgricultural Services • FLAERTSSEN IMMO NV

Contactgegevens FLAERTSSEN IMMO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAERTSSEN IMMO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAERTSSEN IMMO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tunnelweg 5 2845 Niel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-44-77-00 32-38-44-77-00

Fax (fax): +32 (53) 337-87-21 +32 (53) 337-87-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAERTSSEN IMMO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAERTSSEN IMMO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAERTSSEN IMMO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAERTSSEN IMMO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAERTSSEN IMMO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAERTSSEN IMMO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAERTSSEN IMMO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAERTSSEN IMMO NV
Products information FLAERTSSEN IMMO NV

BTW identificatienummer (tax): BE01648468017
Ondernemingsnummer: 3039062500
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLAERTSSEN IMMO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAERTSSEN IMMO NV
(Get full report from official database of BE for FLAERTSSEN IMMO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAERTSSEN IMMO NV
Addition kinds of activities for FLAERTSSEN IMMO NV

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
20110101. Biefd, uit vlees geslacht op het terrein | Boxed beef, from meat slaughtered on site
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic

Werken bij FLAERTSSEN IMMO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAERTSSEN IMMO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAERTSSEN IMMO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAERTSSEN IMMO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van FLAERTSSEN IMMO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAERTSSEN IMMO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAERTSSEN IMMO NV. Laat een reactie achter voor FLAERTSSEN IMMO NV. FLAERTSSEN IMMO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAERTSSEN IMMO NV. Leave a respond for FLAERTSSEN IMMO NV. FLAERTSSEN IMMO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAERTSSEN IMMO NV op de google maps. Adres en contacten FLAERTSSEN IMMO NV
Location of FLAERTSSEN IMMO NV on the google maps. Address and contacts of FLAERTSSEN IMMO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAERTSSEN IMMO NV FLAERTSSEN IMMO NV: Ultra Sight | Kristien | HUIS SOKS | VANDEWEGHE FLEXO PRINTING NV | CARLO VINCENT

Other related companies as FLAERTSSEN IMMO NV: Ultra Sight | Kristien | HUIS SOKS | VANDEWEGHE FLEXO PRINTING NV | CARLO VINCENT

FLAERTSSEN IMMO NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAERTSSEN IMMO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01648468017. Het bedrijf FLAERTSSEN IMMO NV bevindt zich op het adres: Tunnelweg 5 2845 Niel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLAERTSSEN IMMO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAERTSSEN IMMO NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAERTSSEN IMMO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAERTSSEN IMMO NV, openstaande posities, locatie van FLAERTSSEN IMMO NV op de kaart.

FLAERTSSEN IMMO NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAERTSSEN IMMO NV, company assigned to the tax number BE01648468017. The company FLAERTSSEN IMMO NV is located at the address: Tunnelweg 5 2845 Niel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLAERTSSEN IMMO NV were not found.
The main activity of FLAERTSSEN IMMO NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAERTSSEN IMMO NV is not available. You also can look at reviews of FLAERTSSEN IMMO NV, open positions, location of FLAERTSSEN IMMO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAERTSSEN IMMO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAERTSSEN IMMO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAERTSSEN IMMO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAERTSSEN IMMO NV, employees, financial statistics.