FLABRAHAM BENELUX SA

Contactgegevens FLABRAHAM BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLABRAHAM BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLABRAHAM BENELUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Saint-Hubert 18 6800 Libramont-Chevigny - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-61-23-05-87 32-61-23-05-87

Fax (fax): 32-61-23-05-73 32-61-23-05-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLABRAHAM BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLABRAHAM BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLABRAHAM BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLABRAHAM BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLABRAHAM BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLABRAHAM BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLABRAHAM BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLABRAHAM BENELUX SA
Products information FLABRAHAM BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE06390716552
Ondernemingsnummer: 7678039550
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLABRAHAM BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLABRAHAM BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for FLABRAHAM BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLABRAHAM BENELUX SA
Addition kinds of activities for FLABRAHAM BENELUX SA

361399. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic

Werken bij FLABRAHAM BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLABRAHAM BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLABRAHAM BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLABRAHAM BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van FLABRAHAM BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLABRAHAM BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLABRAHAM BENELUX SA. Laat een reactie achter voor FLABRAHAM BENELUX SA. FLABRAHAM BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLABRAHAM BENELUX SA. Leave a respond for FLABRAHAM BENELUX SA. FLABRAHAM BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLABRAHAM BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten FLABRAHAM BENELUX SA
Location of FLABRAHAM BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of FLABRAHAM BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLABRAHAM BENELUX SA FLABRAHAM BENELUX SA: MeesPierson Trust (België) NV | RIA VERLY | C.D.F. | FICHEROULLE | R?SIDENCE ST.CLAIRE

Other related companies as FLABRAHAM BENELUX SA: MeesPierson Trust (België) NV | RIA VERLY | C.D.F. | FICHEROULLE | R?SIDENCE ST.CLAIRE

FLABRAHAM BENELUX SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLABRAHAM BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390716552. Het bedrijf FLABRAHAM BENELUX SA bevindt zich op het adres: Rue De Saint-Hubert 18 6800 Libramont-Chevigny - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLABRAHAM BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLABRAHAM BENELUX SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLABRAHAM BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLABRAHAM BENELUX SA, openstaande posities, locatie van FLABRAHAM BENELUX SA op de kaart.

FLABRAHAM BENELUX SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLABRAHAM BENELUX SA, company assigned to the tax number BE06390716552. The company FLABRAHAM BENELUX SA is located at the address: Rue De Saint-Hubert 18 6800 Libramont-Chevigny - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLABRAHAM BENELUX SA were not found.
The main activity of FLABRAHAM BENELUX SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLABRAHAM BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of FLABRAHAM BENELUX SA, open positions, location of FLABRAHAM BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLABRAHAM BENELUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLABRAHAM BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLABRAHAM BENELUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLABRAHAM BENELUX SA, employees, financial statistics.