FLABATTOIR MARQUET SA

Contactgegevens FLABATTOIR MARQUET SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLABATTOIR MARQUET SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLABATTOIR MARQUET SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Tiege 33 4620 Fleron - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-55-81-10 32-43-55-81-10

Fax (fax): 32-43-58-33-96 32-43-58-33-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLABATTOIR MARQUET SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLABATTOIR MARQUET SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLABATTOIR MARQUET SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLABATTOIR MARQUET SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLABATTOIR MARQUET SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLABATTOIR MARQUET SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLABATTOIR MARQUET SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLABATTOIR MARQUET SA
Products information FLABATTOIR MARQUET SA

BTW identificatienummer (tax): BE03774871826
Ondernemingsnummer: 9258972167
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLABATTOIR MARQUET SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLABATTOIR MARQUET SA
(Get full report from official database of BE for FLABATTOIR MARQUET SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLABATTOIR MARQUET SA
Addition kinds of activities for FLABATTOIR MARQUET SA

3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
25140502. Kasten, radio en televisie: metaal | Cabinets, radio and television: metal
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
58120404. Lunchroom | Lunchroom

Werken bij FLABATTOIR MARQUET SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLABATTOIR MARQUET SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLABATTOIR MARQUET SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLABATTOIR MARQUET SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van FLABATTOIR MARQUET SA in sociale netwerken
Look for responds of FLABATTOIR MARQUET SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLABATTOIR MARQUET SA. Laat een reactie achter voor FLABATTOIR MARQUET SA. FLABATTOIR MARQUET SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLABATTOIR MARQUET SA. Leave a respond for FLABATTOIR MARQUET SA. FLABATTOIR MARQUET SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLABATTOIR MARQUET SA op de google maps. Adres en contacten FLABATTOIR MARQUET SA
Location of FLABATTOIR MARQUET SA on the google maps. Address and contacts of FLABATTOIR MARQUET SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLABATTOIR MARQUET SA FLABATTOIR MARQUET SA: MAILLEUX P | CROIX ROUGE | P. BEKE | UNIVERSAL MUSIC | Sculfo ASBL

Other related companies as FLABATTOIR MARQUET SA: MAILLEUX P | CROIX ROUGE | P. BEKE | UNIVERSAL MUSIC | Sculfo ASBL

FLABATTOIR MARQUET SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLABATTOIR MARQUET SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03774871826. Het bedrijf FLABATTOIR MARQUET SA bevindt zich op het adres: R. Du Tiege 33 4620 Fleron - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLABATTOIR MARQUET SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLABATTOIR MARQUET SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLABATTOIR MARQUET SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLABATTOIR MARQUET SA, openstaande posities, locatie van FLABATTOIR MARQUET SA op de kaart.

FLABATTOIR MARQUET SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLABATTOIR MARQUET SA, company assigned to the tax number BE03774871826. The company FLABATTOIR MARQUET SA is located at the address: R. Du Tiege 33 4620 Fleron - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLABATTOIR MARQUET SA were not found.
The main activity of FLABATTOIR MARQUET SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLABATTOIR MARQUET SA is not available. You also can look at reviews of FLABATTOIR MARQUET SA, open positions, location of FLABATTOIR MARQUET SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLABATTOIR MARQUET SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLABATTOIR MARQUET SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLABATTOIR MARQUET SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLABATTOIR MARQUET SA, employees, financial statistics.