VAN HEESVELDE C. & J.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VAN HEESVELDE C. & J.
Private companiesOil and Gas Extraction • VAN HEESVELDE C. & J.

Contactgegevens VAN HEESVELDE C. & J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HEESVELDE C. & J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HEESVELDE C. & J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAGE AVRIJESTRAAT 17; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93446703 (+32-93446703) 93446703 (+32-93446703)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HEESVELDE C. & J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HEESVELDE C. & J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HEESVELDE C. & J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HEESVELDE C. & J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HEESVELDE C. & J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HEESVELDE C. & J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HEESVELDE C. & J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HEESVELDE C. & J.
Products information VAN HEESVELDE C. & J.

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HEESVELDE C. & J.
(Get full report from official database of BE for VAN HEESVELDE C. & J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HEESVELDE C. & J.
Addition kinds of activities for VAN HEESVELDE C. & J.

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
50529903. Zwavel | Sulfur
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves

Werken bij VAN HEESVELDE C. & J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HEESVELDE C. & J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HEESVELDE C. & J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HEESVELDE C. & J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van VAN HEESVELDE C. & J. in sociale netwerken
Look for responds of VAN HEESVELDE C. & J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HEESVELDE C. & J.. Laat een reactie achter voor VAN HEESVELDE C. & J.. VAN HEESVELDE C. & J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HEESVELDE C. & J.. Leave a respond for VAN HEESVELDE C. & J.. VAN HEESVELDE C. & J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HEESVELDE C. & J. op de google maps. Adres en contacten VAN HEESVELDE C. & J.
Location of VAN HEESVELDE C. & J. on the google maps. Address and contacts of VAN HEESVELDE C. & J.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HEESVELDE C. & J. VAN HEESVELDE C. & J.: De Rycke Gebroeders | Weigert & Fils | Magin Claude | P. M. RENARD | DELPHI

Other related companies as VAN HEESVELDE C. & J.: De Rycke Gebroeders | Weigert & Fils | Magin Claude | P. M. RENARD | DELPHI

VAN HEESVELDE C. & J. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HEESVELDE C. & J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf VAN HEESVELDE C. & J. bevindt zich op het adres: LAGE AVRIJESTRAAT 17; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van VAN HEESVELDE C. & J. is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HEESVELDE C. & J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HEESVELDE C. & J., openstaande posities, locatie van VAN HEESVELDE C. & J. op de kaart.

VAN HEESVELDE C. & J. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HEESVELDE C. & J., company assigned to the tax number BE08747833251. The company VAN HEESVELDE C. & J. is located at the address: LAGE AVRIJESTRAAT 17; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of VAN HEESVELDE C. & J. is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HEESVELDE C. & J. is not available. You also can look at reviews of VAN HEESVELDE C. & J., open positions, location of VAN HEESVELDE C. & J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HEESVELDE C. & J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HEESVELDE C. & J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HEESVELDE C. & J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HEESVELDE C. & J., employees, financial statistics.