ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV
Private companiesHealth Services • ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV

Contactgegevens ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV

Regio (region): Heusden-Zolder, België

Adres (address): Gildenstraat 30 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-45-03-80 32-11-45-03-80

Fax (fax): 32-11-45-03-89 32-11-45-03-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV
Products information ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV

BTW identificatienummer (tax): BE03157989501
Ondernemingsnummer: 5313232421
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roofing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV
(Get full report from official database of BE for ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV
Addition kinds of activities for ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV

14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
51980201. Schellak | Shellac
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV in sociale netwerken
Look for responds of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. Laat een reactie achter voor ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. Leave a respond for ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV. ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV op de google maps. Adres en contacten ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV
Location of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV on the google maps. Address and contacts of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: Générale de Banque SA | HAARMODE | RESIDENTIE SEIGNEURIE MILITZA | Fleximat | L. VAN AELST

Other related companies as ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV: Générale de Banque SA | HAARMODE | RESIDENTIE SEIGNEURIE MILITZA | Fleximat | L. VAN AELST

ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder, België. De volledige naam van het bedrijf is ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157989501. Het bedrijf ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV bevindt zich op het adres: Gildenstraat 30 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roofing contractors. Producten gemaakt in ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, openstaande posities, locatie van ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV op de kaart.

ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is a company, that was registered 1985 in Heusden-Zolder region, Belgium. Full name of company is ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, company assigned to the tax number BE03157989501. The company ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is located at the address: Gildenstraat 30 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roofing contractors. Products created in ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV were not found.
The main activity of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV is not available. You also can look at reviews of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, open positions, location of ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, Heusden-Zolder: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, Heusden-Zolder: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZOLDERSE DAKASFALTWERKEN PONET NV, employees, financial statistics.