TAELMAN ANDRE EN HUGO

Contactgegevens TAELMAN ANDRE EN HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAELMAN ANDRE EN HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAELMAN ANDRE EN HUGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAMANSTRAAT 51; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482017 (+32-93482017) 93482017 (+32-93482017)

Fax (fax): +32 (61) 944-39-63 +32 (61) 944-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAELMAN ANDRE EN HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAELMAN ANDRE EN HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAELMAN ANDRE EN HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAELMAN ANDRE EN HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAELMAN ANDRE EN HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAELMAN ANDRE EN HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAELMAN ANDRE EN HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAELMAN ANDRE EN HUGO
Products information TAELMAN ANDRE EN HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE03608978271
Ondernemingsnummer: 2347473144
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAELMAN ANDRE EN HUGO
(Get full report from official database of BE for TAELMAN ANDRE EN HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAELMAN ANDRE EN HUGO
Addition kinds of activities for TAELMAN ANDRE EN HUGO

20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
39910100. bezems | Brooms
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental

Werken bij TAELMAN ANDRE EN HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAELMAN ANDRE EN HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAELMAN ANDRE EN HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAELMAN ANDRE EN HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van TAELMAN ANDRE EN HUGO in sociale netwerken
Look for responds of TAELMAN ANDRE EN HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAELMAN ANDRE EN HUGO. Laat een reactie achter voor TAELMAN ANDRE EN HUGO. TAELMAN ANDRE EN HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAELMAN ANDRE EN HUGO. Leave a respond for TAELMAN ANDRE EN HUGO. TAELMAN ANDRE EN HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAELMAN ANDRE EN HUGO op de google maps. Adres en contacten TAELMAN ANDRE EN HUGO
Location of TAELMAN ANDRE EN HUGO on the google maps. Address and contacts of TAELMAN ANDRE EN HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come TAELMAN ANDRE EN HUGO TAELMAN ANDRE EN HUGO: Coppens Steven | COIFFURE SANDRA | WEELDE - PROJECT | GERMAINE VANDENHOUT | CHARLES TINTON

Other related companies as TAELMAN ANDRE EN HUGO: Coppens Steven | COIFFURE SANDRA | WEELDE - PROJECT | GERMAINE VANDENHOUT | CHARLES TINTON

TAELMAN ANDRE EN HUGO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAELMAN ANDRE EN HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03608978271. Het bedrijf TAELMAN ANDRE EN HUGO bevindt zich op het adres: ZAMANSTRAAT 51; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van TAELMAN ANDRE EN HUGO is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAELMAN ANDRE EN HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAELMAN ANDRE EN HUGO, openstaande posities, locatie van TAELMAN ANDRE EN HUGO op de kaart.

TAELMAN ANDRE EN HUGO is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAELMAN ANDRE EN HUGO, company assigned to the tax number BE03608978271. The company TAELMAN ANDRE EN HUGO is located at the address: ZAMANSTRAAT 51; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of TAELMAN ANDRE EN HUGO is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAELMAN ANDRE EN HUGO is not available. You also can look at reviews of TAELMAN ANDRE EN HUGO, open positions, location of TAELMAN ANDRE EN HUGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAELMAN ANDRE EN HUGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAELMAN ANDRE EN HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAELMAN ANDRE EN HUGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAELMAN ANDRE EN HUGO, employees, financial statistics.