STUWEKINSWAL-LAMMERANT

Contactgegevens STUWEKINSWAL-LAMMERANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUWEKINSWAL-LAMMERANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUWEKINSWAL-LAMMERANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICONIASTRAAT 27; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555064 (+32-51555064) 51555064 (+32-51555064)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUWEKINSWAL-LAMMERANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUWEKINSWAL-LAMMERANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUWEKINSWAL-LAMMERANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUWEKINSWAL-LAMMERANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUWEKINSWAL-LAMMERANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUWEKINSWAL-LAMMERANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUWEKINSWAL-LAMMERANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUWEKINSWAL-LAMMERANT
Products information STUWEKINSWAL-LAMMERANT

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUWEKINSWAL-LAMMERANT
(Get full report from official database of BE for STUWEKINSWAL-LAMMERANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUWEKINSWAL-LAMMERANT
Addition kinds of activities for STUWEKINSWAL-LAMMERANT

17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
17710300. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
39999905. Kaarsen | Candles
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij STUWEKINSWAL-LAMMERANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUWEKINSWAL-LAMMERANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUWEKINSWAL-LAMMERANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUWEKINSWAL-LAMMERANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van STUWEKINSWAL-LAMMERANT in sociale netwerken
Look for responds of STUWEKINSWAL-LAMMERANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUWEKINSWAL-LAMMERANT. Laat een reactie achter voor STUWEKINSWAL-LAMMERANT. STUWEKINSWAL-LAMMERANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUWEKINSWAL-LAMMERANT. Leave a respond for STUWEKINSWAL-LAMMERANT. STUWEKINSWAL-LAMMERANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUWEKINSWAL-LAMMERANT op de google maps. Adres en contacten STUWEKINSWAL-LAMMERANT
Location of STUWEKINSWAL-LAMMERANT on the google maps. Address and contacts of STUWEKINSWAL-LAMMERANT

Andere gerelateerde bedrijven als come STUWEKINSWAL-LAMMERANT STUWEKINSWAL-LAMMERANT: Thomas Meubelen | LADBROKE | JOST OSWALD & MICHAEL/JOST-PALM | JOSEPH GROSZ | Eurelectric

Other related companies as STUWEKINSWAL-LAMMERANT: Thomas Meubelen | LADBROKE | JOST OSWALD & MICHAEL/JOST-PALM | JOSEPH GROSZ | Eurelectric

STUWEKINSWAL-LAMMERANT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUWEKINSWAL-LAMMERANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf STUWEKINSWAL-LAMMERANT bevindt zich op het adres: VICONIASTRAAT 27; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van STUWEKINSWAL-LAMMERANT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUWEKINSWAL-LAMMERANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUWEKINSWAL-LAMMERANT, openstaande posities, locatie van STUWEKINSWAL-LAMMERANT op de kaart.

STUWEKINSWAL-LAMMERANT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUWEKINSWAL-LAMMERANT, company assigned to the tax number BE02187347412. The company STUWEKINSWAL-LAMMERANT is located at the address: VICONIASTRAAT 27; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of STUWEKINSWAL-LAMMERANT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUWEKINSWAL-LAMMERANT is not available. You also can look at reviews of STUWEKINSWAL-LAMMERANT, open positions, location of STUWEKINSWAL-LAMMERANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUWEKINSWAL-LAMMERANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUWEKINSWAL-LAMMERANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUWEKINSWAL-LAMMERANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUWEKINSWAL-LAMMERANT, employees, financial statistics.