WASE WEGENBOUW NV

Contactgegevens WASE WEGENBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE WEGENBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE WEGENBOUW NV

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Kluizenhof 20 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-27-01-11 32-37-27-01-11

Fax (fax): 32-37-27-01-13 32-37-27-01-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE WEGENBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE WEGENBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE WEGENBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE WEGENBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE WEGENBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE WEGENBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE WEGENBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE WEGENBOUW NV
Products information WASE WEGENBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE06635162353
Ondernemingsnummer: 5226440429
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in WASE WEGENBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE WEGENBOUW NV
(Get full report from official database of BE for WASE WEGENBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE WEGENBOUW NV
Addition kinds of activities for WASE WEGENBOUW NV

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
70339902. Camping | Campsite

Werken bij WASE WEGENBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE WEGENBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE WEGENBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE WEGENBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van WASE WEGENBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of WASE WEGENBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE WEGENBOUW NV. Laat een reactie achter voor WASE WEGENBOUW NV. WASE WEGENBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE WEGENBOUW NV. Leave a respond for WASE WEGENBOUW NV. WASE WEGENBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE WEGENBOUW NV op de google maps. Adres en contacten WASE WEGENBOUW NV
Location of WASE WEGENBOUW NV on the google maps. Address and contacts of WASE WEGENBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE WEGENBOUW NV WASE WEGENBOUW NV: FLNEWELL RUBBERMAID BELGIUM SA | LEGROS | Van Impe D | PAUL LEEMANS | MATEL SERAING

Other related companies as WASE WEGENBOUW NV: FLNEWELL RUBBERMAID BELGIUM SA | LEGROS | Van Impe D | PAUL LEEMANS | MATEL SERAING

WASE WEGENBOUW NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE WEGENBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635162353. Het bedrijf WASE WEGENBOUW NV bevindt zich op het adres: Kluizenhof 20 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in WASE WEGENBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASE WEGENBOUW NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE WEGENBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE WEGENBOUW NV, openstaande posities, locatie van WASE WEGENBOUW NV op de kaart.

WASE WEGENBOUW NV is a company, that was registered 1986 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is WASE WEGENBOUW NV, company assigned to the tax number BE06635162353. The company WASE WEGENBOUW NV is located at the address: Kluizenhof 20 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in WASE WEGENBOUW NV were not found.
The main activity of WASE WEGENBOUW NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE WEGENBOUW NV is not available. You also can look at reviews of WASE WEGENBOUW NV, open positions, location of WASE WEGENBOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE WEGENBOUW NV, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE WEGENBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE WEGENBOUW NV, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE WEGENBOUW NV, employees, financial statistics.