RAPHAEL VAN DEN BERGH

Contactgegevens RAPHAEL VAN DEN BERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAPHAEL VAN DEN BERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAPHAEL VAN DEN BERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LE HALLEUX 28; 4550; NANDRIN, België

Telefoon (phone): 43714030 (+32-43714030) 43714030 (+32-43714030)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAPHAEL VAN DEN BERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAPHAEL VAN DEN BERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAPHAEL VAN DEN BERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAPHAEL VAN DEN BERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAPHAEL VAN DEN BERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAPHAEL VAN DEN BERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAPHAEL VAN DEN BERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAPHAEL VAN DEN BERGH
Products information RAPHAEL VAN DEN BERGH

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAPHAEL VAN DEN BERGH
(Get full report from official database of BE for RAPHAEL VAN DEN BERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAPHAEL VAN DEN BERGH
Addition kinds of activities for RAPHAEL VAN DEN BERGH

229907. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
279699. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
35559901. Bronzen of uitstrijkmachines voor de drukkerij | Bronzing or dusting machines for the printing trade
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij RAPHAEL VAN DEN BERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAPHAEL VAN DEN BERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAPHAEL VAN DEN BERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAPHAEL VAN DEN BERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

Zoek naar antwoorden van RAPHAEL VAN DEN BERGH in sociale netwerken
Look for responds of RAPHAEL VAN DEN BERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAPHAEL VAN DEN BERGH. Laat een reactie achter voor RAPHAEL VAN DEN BERGH. RAPHAEL VAN DEN BERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAPHAEL VAN DEN BERGH. Leave a respond for RAPHAEL VAN DEN BERGH. RAPHAEL VAN DEN BERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAPHAEL VAN DEN BERGH op de google maps. Adres en contacten RAPHAEL VAN DEN BERGH
Location of RAPHAEL VAN DEN BERGH on the google maps. Address and contacts of RAPHAEL VAN DEN BERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come RAPHAEL VAN DEN BERGH RAPHAEL VAN DEN BERGH: Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA | ILWA - ELEKTRO-CENTER DE MOOR | ANDREE CARLIER | Guin茅e Equatoriale | Poelmans F

Other related companies as RAPHAEL VAN DEN BERGH: Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA | ILWA - ELEKTRO-CENTER DE MOOR | ANDREE CARLIER | Guin茅e Equatoriale | Poelmans F

RAPHAEL VAN DEN BERGH is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAPHAEL VAN DEN BERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf RAPHAEL VAN DEN BERGH bevindt zich op het adres: RUE LE HALLEUX 28; 4550; NANDRIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van RAPHAEL VAN DEN BERGH is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAPHAEL VAN DEN BERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAPHAEL VAN DEN BERGH, openstaande posities, locatie van RAPHAEL VAN DEN BERGH op de kaart.

RAPHAEL VAN DEN BERGH is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAPHAEL VAN DEN BERGH, company assigned to the tax number BE03210449218. The company RAPHAEL VAN DEN BERGH is located at the address: RUE LE HALLEUX 28; 4550; NANDRIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of RAPHAEL VAN DEN BERGH is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RAPHAEL VAN DEN BERGH is not available. You also can look at reviews of RAPHAEL VAN DEN BERGH, open positions, location of RAPHAEL VAN DEN BERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAPHAEL VAN DEN BERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAPHAEL VAN DEN BERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAPHAEL VAN DEN BERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAPHAEL VAN DEN BERGH, employees, financial statistics.