PETER JANSSEN

Contactgegevens PETER JANSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER JANSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER JANSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKSTRAAT 8; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11731723 (+32-11731723) 11731723 (+32-11731723)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER JANSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER JANSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER JANSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER JANSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER JANSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER JANSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER JANSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER JANSSEN
Products information PETER JANSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER JANSSEN
(Get full report from official database of BE for PETER JANSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER JANSSEN
Addition kinds of activities for PETER JANSSEN

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
51220102. Haarpreparaten | Hair preparations
70110305. Seizoensgebonden hotel | Seasonal hotel
76290000. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair

Werken bij PETER JANSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER JANSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER JANSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER JANSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

Zoek naar antwoorden van PETER JANSSEN in sociale netwerken
Look for responds of PETER JANSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER JANSSEN. Laat een reactie achter voor PETER JANSSEN. PETER JANSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER JANSSEN. Leave a respond for PETER JANSSEN. PETER JANSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER JANSSEN op de google maps. Adres en contacten PETER JANSSEN
Location of PETER JANSSEN on the google maps. Address and contacts of PETER JANSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER JANSSEN PETER JANSSEN: RED & BLU SHOP | Bogaerts Vastgoed | SCHOENMAKERIJ WIM | PASCALE RUELLE | Meurant N

Other related companies as PETER JANSSEN: RED & BLU SHOP | Bogaerts Vastgoed | SCHOENMAKERIJ WIM | PASCALE RUELLE | Meurant N

PETER JANSSEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER JANSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf PETER JANSSEN bevindt zich op het adres: VINKSTRAAT 8; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van PETER JANSSEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER JANSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER JANSSEN, openstaande posities, locatie van PETER JANSSEN op de kaart.

PETER JANSSEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER JANSSEN, company assigned to the tax number BE06187194824. The company PETER JANSSEN is located at the address: VINKSTRAAT 8; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of PETER JANSSEN is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER JANSSEN is not available. You also can look at reviews of PETER JANSSEN, open positions, location of PETER JANSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER JANSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER JANSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER JANSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER JANSSEN, employees, financial statistics.