PAULUS

Contactgegevens PAULUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAULUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAULUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUMONT 35; 6680; SAINTE-ODE, België

Telefoon (phone): 61266751 (+32-61266751) 61266751 (+32-61266751)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAULUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAULUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAULUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAULUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAULUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAULUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAULUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAULUS
Products information PAULUS

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAULUS
(Get full report from official database of BE for PAULUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAULUS
Addition kinds of activities for PAULUS

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
54110200. Supermarkt | Convenience stores
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services

Werken bij PAULUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAULUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAULUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAULUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van PAULUS in sociale netwerken
Look for responds of PAULUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAULUS. Laat een reactie achter voor PAULUS. PAULUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAULUS. Leave a respond for PAULUS. PAULUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAULUS op de google maps. Adres en contacten PAULUS
Location of PAULUS on the google maps. Address and contacts of PAULUS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAULUS PAULUS: Tina | ZAKENKANTOOR - IMMO WIM | DECEUNINCK - CASIER | P. LEMAIRE | EUROKOR LOGISTICS

Other related companies as PAULUS: Tina | ZAKENKANTOOR - IMMO WIM | DECEUNINCK - CASIER | P. LEMAIRE | EUROKOR LOGISTICS

PAULUS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAULUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf PAULUS bevindt zich op het adres: HOUMONT 35; 6680; SAINTE-ODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van PAULUS is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAULUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAULUS, openstaande posities, locatie van PAULUS op de kaart.

PAULUS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAULUS, company assigned to the tax number BE02290344238. The company PAULUS is located at the address: HOUMONT 35; 6680; SAINTE-ODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of PAULUS is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAULUS is not available. You also can look at reviews of PAULUS, open positions, location of PAULUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAULUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAULUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAULUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAULUS, employees, financial statistics.