V.R.B. INVEST BVBA

Contactgegevens V.R.B. INVEST BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.R.B. INVEST BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.R.B. INVEST BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 319 3200 Aarschot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-56-08-51 32-16-56-08-51

Fax (fax): 32-16-56-68-31 32-16-56-68-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.R.B. INVEST BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.R.B. INVEST BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.R.B. INVEST BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.R.B. INVEST BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.R.B. INVEST BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.R.B. INVEST BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.R.B. INVEST BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.R.B. INVEST BVBA
Products information V.R.B. INVEST BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01246093750
Ondernemingsnummer: 1563323974
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in V.R.B. INVEST BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.R.B. INVEST BVBA
(Get full report from official database of BE for V.R.B. INVEST BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.R.B. INVEST BVBA
Addition kinds of activities for V.R.B. INVEST BVBA

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
721300. Linnengoed | Linen supply
57350203. archief | Records

Werken bij V.R.B. INVEST BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.R.B. INVEST BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.R.B. INVEST BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.R.B. INVEST BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van V.R.B. INVEST BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V.R.B. INVEST BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.R.B. INVEST BVBA. Laat een reactie achter voor V.R.B. INVEST BVBA. V.R.B. INVEST BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.R.B. INVEST BVBA. Leave a respond for V.R.B. INVEST BVBA. V.R.B. INVEST BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.R.B. INVEST BVBA op de google maps. Adres en contacten V.R.B. INVEST BVBA
Location of V.R.B. INVEST BVBA on the google maps. Address and contacts of V.R.B. INVEST BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V.R.B. INVEST BVBA V.R.B. INVEST BVBA: DONY | B.B.C. ESTAIMPUIS | JOSE VAN HEGHE | ABODA | TONY VAN GALEN

Other related companies as V.R.B. INVEST BVBA: DONY | B.B.C. ESTAIMPUIS | JOSE VAN HEGHE | ABODA | TONY VAN GALEN

V.R.B. INVEST BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is V.R.B. INVEST BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01246093750. Het bedrijf V.R.B. INVEST BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 319 3200 Aarschot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in V.R.B. INVEST BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.R.B. INVEST BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.R.B. INVEST BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.R.B. INVEST BVBA, openstaande posities, locatie van V.R.B. INVEST BVBA op de kaart.

V.R.B. INVEST BVBA is a company, that was registered 2009 in Leuven region, Belgium. Full name of company is V.R.B. INVEST BVBA, company assigned to the tax number BE01246093750. The company V.R.B. INVEST BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 319 3200 Aarschot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in V.R.B. INVEST BVBA were not found.
The main activity of V.R.B. INVEST BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.R.B. INVEST BVBA is not available. You also can look at reviews of V.R.B. INVEST BVBA, open positions, location of V.R.B. INVEST BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.R.B. INVEST BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.R.B. INVEST BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.R.B. INVEST BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.R.B. INVEST BVBA, employees, financial statistics.