TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA

Contactgegevens TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA

Regio (region): Heusden-Zolder, België

Adres (address): Gravenlaan 11 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-53-75-87 32-11-53-75-87

Fax (fax): 32-11-74-58-94 32-11-74-58-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA
Products information TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06755737304
Ondernemingsnummer: 8193572998
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA

267300. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products

Werken bij TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

Zoek naar antwoorden van TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. Leave a respond for TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA. TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA
Location of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: Boulangerie de la Gare-Robin M | HERWIG OOSTERLYNCK | VERMEIRE | P. DIERICKX | JEAN HONNAY

Other related companies as TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA: Boulangerie de la Gare-Robin M | HERWIG OOSTERLYNCK | VERMEIRE | P. DIERICKX | JEAN HONNAY

TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06755737304. Het bedrijf TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Gravenlaan 11 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA op de kaart.

TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is a company, that was registered 1996 in Heusden-Zolder region, Belgium. Full name of company is TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE06755737304. The company TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is located at the address: Gravenlaan 11 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, open positions, location of TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, Heusden-Zolder: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, Heusden-Zolder: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNICAL SERVICES BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.