PATRICK VYNCKIER

Contactgegevens PATRICK VYNCKIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VYNCKIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VYNCKIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DREVESTRAAT 10; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51701809 (+32-51701809) 51701809 (+32-51701809)

Fax (fax): +32 (87) 222-81-99 +32 (87) 222-81-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VYNCKIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VYNCKIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VYNCKIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VYNCKIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VYNCKIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VYNCKIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VYNCKIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VYNCKIER
Products information PATRICK VYNCKIER

BTW identificatienummer (tax): BE04959472656
Ondernemingsnummer: 6489593505
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VYNCKIER
(Get full report from official database of BE for PATRICK VYNCKIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VYNCKIER
Addition kinds of activities for PATRICK VYNCKIER

367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
32910102. Sponzen, schuren: metallic | Sponges, scouring: metallic
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
37929902. Kampeerders, voor montage op vrachtwagens | Campers, for mounting on trucks
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij PATRICK VYNCKIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VYNCKIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VYNCKIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VYNCKIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van PATRICK VYNCKIER in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VYNCKIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VYNCKIER. Laat een reactie achter voor PATRICK VYNCKIER. PATRICK VYNCKIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VYNCKIER. Leave a respond for PATRICK VYNCKIER. PATRICK VYNCKIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VYNCKIER op de google maps. Adres en contacten PATRICK VYNCKIER
Location of PATRICK VYNCKIER on the google maps. Address and contacts of PATRICK VYNCKIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VYNCKIER PATRICK VYNCKIER: PROMO FASHION | BOUCHERIE MIC-MEAT | Larivière M | Express Drukkerij B.V.B.A. | BULTH? ELS

Other related companies as PATRICK VYNCKIER: PROMO FASHION | BOUCHERIE MIC-MEAT | Larivière M | Express Drukkerij B.V.B.A. | BULTH? ELS

PATRICK VYNCKIER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VYNCKIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04959472656. Het bedrijf PATRICK VYNCKIER bevindt zich op het adres: DREVESTRAAT 10; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van PATRICK VYNCKIER is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VYNCKIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VYNCKIER, openstaande posities, locatie van PATRICK VYNCKIER op de kaart.

PATRICK VYNCKIER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VYNCKIER, company assigned to the tax number BE04959472656. The company PATRICK VYNCKIER is located at the address: DREVESTRAAT 10; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of PATRICK VYNCKIER is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VYNCKIER is not available. You also can look at reviews of PATRICK VYNCKIER, open positions, location of PATRICK VYNCKIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VYNCKIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VYNCKIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VYNCKIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VYNCKIER, employees, financial statistics.