SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA

Contactgegevens SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Général Patton 52 6700 Arlon - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-24-21-00 32-63-24-21-00

Fax (fax): +32 (71) 938-14-15 +32 (71) 938-14-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA
Products information SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA

BTW identificatienummer (tax): BE03052246093
Ondernemingsnummer: 5109710693
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA
(Get full report from official database of BE for SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA
Addition kinds of activities for SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA

633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
07830200. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
20479902. Hondenvoer | Dog food
27540100. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
31610104. Reistassen | Traveling bags
55310106. Aanhangwagens, auto's | Trailer hitches, automotive
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA in sociale netwerken
Look for responds of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. Laat een reactie achter voor SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. Leave a respond for SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA. SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA op de google maps. Adres en contacten SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA
Location of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA on the google maps. Address and contacts of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: Ophelie | HENDRIK VANRYCKEGHEM | SOLAREC SA | VAN MEIR | Car S

Other related companies as SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA: Ophelie | HENDRIK VANRYCKEGHEM | SOLAREC SA | VAN MEIR | Car S

SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03052246093. Het bedrijf SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA bevindt zich op het adres: Avenue Général Patton 52 6700 Arlon - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, openstaande posities, locatie van SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA op de kaart.

SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, company assigned to the tax number BE03052246093. The company SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is located at the address: Avenue Général Patton 52 6700 Arlon - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA were not found.
The main activity of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA is not available. You also can look at reviews of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, open positions, location of SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUD FIDUCIAIRE=KAR KNEIP CONSTR. SA, employees, financial statistics.