NICOLAS

Contactgegevens NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUZERY 12; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61213918 (+32-61213918) 61213918 (+32-61213918)

Fax (fax): +32 (9) 347-72-22 +32 (9) 347-72-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS
Products information NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE03038513183
Ondernemingsnummer: 5550811767
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS
(Get full report from official database of BE for NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS
Addition kinds of activities for NICOLAS

25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
39310211. Violen en delen | Violins and parts
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production

Werken bij NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS. Laat een reactie achter voor NICOLAS. NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS. Leave a respond for NICOLAS. NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS op de google maps. Adres en contacten NICOLAS
Location of NICOLAS on the google maps. Address and contacts of NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS NICOLAS: ALDI | Assipex | IJSFABRIEK STROMBEEK | Lammens J P | Marcq Guy

Other related companies as NICOLAS: ALDI | Assipex | IJSFABRIEK STROMBEEK | Lammens J P | Marcq Guy

NICOLAS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03038513183. Het bedrijf NICOLAS bevindt zich op het adres: LUZERY 12; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van NICOLAS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS, openstaande posities, locatie van NICOLAS op de kaart.

NICOLAS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAS, company assigned to the tax number BE03038513183. The company NICOLAS is located at the address: LUZERY 12; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of NICOLAS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS is not available. You also can look at reviews of NICOLAS, open positions, location of NICOLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS, employees, financial statistics.