MICHEL MICHIELS

Contactgegevens MICHEL MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SAUVENI?RE 1; 4607; DALHEM, België

Telefoon (phone): 43766219 (+32-43766219) 43766219 (+32-43766219)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL MICHIELS
Products information MICHEL MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL MICHIELS
(Get full report from official database of BE for MICHEL MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL MICHIELS
Addition kinds of activities for MICHEL MICHIELS

074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
20330404. Zuurkool: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sauerkraut: packaged in cans, jars, etc.
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental
95110201. Sanitair engineering bureau, overheid | Sanitary engineering agency, government

Werken bij MICHEL MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van MICHEL MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL MICHIELS. Laat een reactie achter voor MICHEL MICHIELS. MICHEL MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL MICHIELS. Leave a respond for MICHEL MICHIELS. MICHEL MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL MICHIELS op de google maps. Adres en contacten MICHEL MICHIELS
Location of MICHEL MICHIELS on the google maps. Address and contacts of MICHEL MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL MICHIELS MICHEL MICHIELS: RIJKSDIENST VOOR KINDERBIJSLAG WERKNEMERS | Van Trappen G | ACTIEF INTERIM | Interconfex | P?DICURE-PODOLOOG E. MECLCHIOR

Other related companies as MICHEL MICHIELS: RIJKSDIENST VOOR KINDERBIJSLAG WERKNEMERS | Van Trappen G | ACTIEF INTERIM | Interconfex | P?DICURE-PODOLOOG E. MECLCHIOR

MICHEL MICHIELS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf MICHEL MICHIELS bevindt zich op het adres: SAUVENI?RE 1; 4607; DALHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van MICHEL MICHIELS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL MICHIELS, openstaande posities, locatie van MICHEL MICHIELS op de kaart.

MICHEL MICHIELS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL MICHIELS, company assigned to the tax number BE04432952880. The company MICHEL MICHIELS is located at the address: SAUVENI?RE 1; 4607; DALHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of MICHEL MICHIELS is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL MICHIELS is not available. You also can look at reviews of MICHEL MICHIELS, open positions, location of MICHEL MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL MICHIELS, employees, financial statistics.