MAURICE OTJACQUES

Contactgegevens MAURICE OTJACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE OTJACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE OTJACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 112; 6890; LIBIN, België

Telefoon (phone): 61223972 (+32-61223972) 61223972 (+32-61223972)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE OTJACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE OTJACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE OTJACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE OTJACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE OTJACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE OTJACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE OTJACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE OTJACQUES
Products information MAURICE OTJACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE OTJACQUES
(Get full report from official database of BE for MAURICE OTJACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE OTJACQUES
Addition kinds of activities for MAURICE OTJACQUES

508510. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
28910208. Rubber cement | Rubber cement
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
39559900. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec

Werken bij MAURICE OTJACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE OTJACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE OTJACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE OTJACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van MAURICE OTJACQUES in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE OTJACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE OTJACQUES. Laat een reactie achter voor MAURICE OTJACQUES. MAURICE OTJACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE OTJACQUES. Leave a respond for MAURICE OTJACQUES. MAURICE OTJACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE OTJACQUES op de google maps. Adres en contacten MAURICE OTJACQUES
Location of MAURICE OTJACQUES on the google maps. Address and contacts of MAURICE OTJACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE OTJACQUES MAURICE OTJACQUES: FORTIS | Ecom cvoha | DOG STYLE | MARIJKE MEEUWS | Hallet M

Other related companies as MAURICE OTJACQUES: FORTIS | Ecom cvoha | DOG STYLE | MARIJKE MEEUWS | Hallet M

MAURICE OTJACQUES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE OTJACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf MAURICE OTJACQUES bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 112; 6890; LIBIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van MAURICE OTJACQUES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE OTJACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE OTJACQUES, openstaande posities, locatie van MAURICE OTJACQUES op de kaart.

MAURICE OTJACQUES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE OTJACQUES, company assigned to the tax number BE04967987060. The company MAURICE OTJACQUES is located at the address: RUE DES D?PORT?S 112; 6890; LIBIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of MAURICE OTJACQUES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE OTJACQUES is not available. You also can look at reviews of MAURICE OTJACQUES, open positions, location of MAURICE OTJACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE OTJACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE OTJACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE OTJACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE OTJACQUES, employees, financial statistics.