LUCIEN DOBBELSTEIN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LUCIEN DOBBELSTEIN
Private companiesLegal Services • LUCIEN DOBBELSTEIN

Contactgegevens LUCIEN DOBBELSTEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN DOBBELSTEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN DOBBELSTEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VERTE 37; 4710; LONTZEN/LONTZEN, België

Telefoon (phone): 87882857 (+32-87882857) 87882857 (+32-87882857)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN DOBBELSTEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN DOBBELSTEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN DOBBELSTEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN DOBBELSTEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN DOBBELSTEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN DOBBELSTEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN DOBBELSTEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN DOBBELSTEIN
Products information LUCIEN DOBBELSTEIN

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN DOBBELSTEIN
(Get full report from official database of BE for LUCIEN DOBBELSTEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN DOBBELSTEIN
Addition kinds of activities for LUCIEN DOBBELSTEIN

231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
08310200. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij LUCIEN DOBBELSTEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN DOBBELSTEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN DOBBELSTEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN DOBBELSTEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN DOBBELSTEIN in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN DOBBELSTEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN DOBBELSTEIN. Laat een reactie achter voor LUCIEN DOBBELSTEIN. LUCIEN DOBBELSTEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN DOBBELSTEIN. Leave a respond for LUCIEN DOBBELSTEIN. LUCIEN DOBBELSTEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN DOBBELSTEIN op de google maps. Adres en contacten LUCIEN DOBBELSTEIN
Location of LUCIEN DOBBELSTEIN on the google maps. Address and contacts of LUCIEN DOBBELSTEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN DOBBELSTEIN LUCIEN DOBBELSTEIN: B.G. CONSTRUCTIONS SPRL | COIFFURE DIRK | Prosite BVBA | Berckmoes L | ANDR? RENETTE

Other related companies as LUCIEN DOBBELSTEIN: B.G. CONSTRUCTIONS SPRL | COIFFURE DIRK | Prosite BVBA | Berckmoes L | ANDR? RENETTE

LUCIEN DOBBELSTEIN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN DOBBELSTEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf LUCIEN DOBBELSTEIN bevindt zich op het adres: RUE VERTE 37; 4710; LONTZEN/LONTZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LUCIEN DOBBELSTEIN is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN DOBBELSTEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN DOBBELSTEIN, openstaande posities, locatie van LUCIEN DOBBELSTEIN op de kaart.

LUCIEN DOBBELSTEIN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN DOBBELSTEIN, company assigned to the tax number BE03474945068. The company LUCIEN DOBBELSTEIN is located at the address: RUE VERTE 37; 4710; LONTZEN/LONTZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LUCIEN DOBBELSTEIN is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN DOBBELSTEIN is not available. You also can look at reviews of LUCIEN DOBBELSTEIN, open positions, location of LUCIEN DOBBELSTEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN DOBBELSTEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN DOBBELSTEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN DOBBELSTEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN DOBBELSTEIN, employees, financial statistics.