RENÉ CLAEYS NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • RENÉ CLAEYS NV
Private companiesOil and Gas Extraction • RENÉ CLAEYS NV

Contactgegevens RENÉ CLAEYS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENÉ CLAEYS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENÉ CLAEYS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 41 9930 Zomergem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-72-91-99 32-93-72-91-99

Fax (fax): 32-93-72-91-99 32-93-72-91-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENÉ CLAEYS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENÉ CLAEYS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENÉ CLAEYS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENÉ CLAEYS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENÉ CLAEYS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENÉ CLAEYS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENÉ CLAEYS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENÉ CLAEYS NV
Products information RENÉ CLAEYS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07860412597
Ondernemingsnummer: 4031402587
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 130,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in RENÉ CLAEYS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENÉ CLAEYS NV
(Get full report from official database of BE for RENÉ CLAEYS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENÉ CLAEYS NV
Addition kinds of activities for RENÉ CLAEYS NV

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
208602. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
333900. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
703202. Jeugdkampen | Youth camps
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials

Werken bij RENÉ CLAEYS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENÉ CLAEYS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENÉ CLAEYS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENÉ CLAEYS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van RENÉ CLAEYS NV in sociale netwerken
Look for responds of RENÉ CLAEYS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENÉ CLAEYS NV. Laat een reactie achter voor RENÉ CLAEYS NV. RENÉ CLAEYS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENÉ CLAEYS NV. Leave a respond for RENÉ CLAEYS NV. RENÉ CLAEYS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENÉ CLAEYS NV op de google maps. Adres en contacten RENÉ CLAEYS NV
Location of RENÉ CLAEYS NV on the google maps. Address and contacts of RENÉ CLAEYS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RENÉ CLAEYS NV RENÉ CLAEYS NV: ALSECOURS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Carlens NV | REGISANA | DE ROUCK CART NV-SA

Other related companies as RENÉ CLAEYS NV: ALSECOURS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Carlens NV | REGISANA | DE ROUCK CART NV-SA

RENÉ CLAEYS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENÉ CLAEYS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860412597. Het bedrijf RENÉ CLAEYS NV bevindt zich op het adres: Zandstraat 41 9930 Zomergem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 130,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in RENÉ CLAEYS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENÉ CLAEYS NV is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENÉ CLAEYS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENÉ CLAEYS NV, openstaande posities, locatie van RENÉ CLAEYS NV op de kaart.

RENÉ CLAEYS NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENÉ CLAEYS NV, company assigned to the tax number BE07860412597. The company RENÉ CLAEYS NV is located at the address: Zandstraat 41 9930 Zomergem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 130,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Floors, industrial. Products created in RENÉ CLAEYS NV were not found.
The main activity of RENÉ CLAEYS NV is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENÉ CLAEYS NV is not available. You also can look at reviews of RENÉ CLAEYS NV, open positions, location of RENÉ CLAEYS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENÉ CLAEYS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENÉ CLAEYS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENÉ CLAEYS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENÉ CLAEYS NV, employees, financial statistics.