LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU

Contactgegevens LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ARMENTI?RES 80; 7782; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56588657 (+32-56588657) 56588657 (+32-56588657)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU
Products information LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU
(Get full report from official database of BE for LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU
Addition kinds of activities for LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU

14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
35310304. Spoorwegapparatuur | Railway track equipment

Werken bij LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU in sociale netwerken
Look for responds of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. Laat een reactie achter voor LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. Leave a respond for LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU. LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU op de google maps. Adres en contacten LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU
Location of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU on the google maps. Address and contacts of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: Lemonnier F | SOCIALE DIENST | TAXIS LOUIS-COCCINELLE | EDOUARD BOCART | Lambert C

Other related companies as LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU: Lemonnier F | SOCIALE DIENST | TAXIS LOUIS-COCCINELLE | EDOUARD BOCART | Lambert C

LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU bevindt zich op het adres: RUE D'ARMENTI?RES 80; 7782; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, openstaande posities, locatie van LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU op de kaart.

LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, company assigned to the tax number BE07494293212. The company LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is located at the address: RUE D'ARMENTI?RES 80; 7782; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU is not available. You also can look at reviews of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, open positions, location of LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIONEL TAILLIEU/TAILLIEU, employees, financial statistics.