Lemonnier F

Contactgegevens Lemonnier F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemonnier F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemonnier F

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Molenmeers 20 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): +32 (69) 938-23-46 +32 (69) 938-23-46

Fax (fax): +32 (11) 730-94-51 +32 (11) 730-94-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemonnier F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemonnier F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemonnier F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemonnier F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemonnier F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemonnier F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemonnier F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemonnier F
Products information Lemonnier F

BTW identificatienummer (tax): BE04438720703
Ondernemingsnummer: 8456146240
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Lemonnier F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemonnier F
(Get full report from official database of BE for Lemonnier F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemonnier F
Addition kinds of activities for Lemonnier F

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
20320212. Tamales: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tamales: packaged in cans, jars, etc.
35230113. Plantmachines, landbouw | Planting machines, agricultural
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
50939903. Flessen, afval | Bottles, waste
59410602. Kampeeruitrusting | Camping equipment

Werken bij Lemonnier F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemonnier F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemonnier F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemonnier F. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van Lemonnier F in sociale netwerken
Look for responds of Lemonnier F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemonnier F. Laat een reactie achter voor Lemonnier F. Lemonnier F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemonnier F. Leave a respond for Lemonnier F. Lemonnier F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemonnier F op de google maps. Adres en contacten Lemonnier F
Location of Lemonnier F on the google maps. Address and contacts of Lemonnier F

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemonnier F Lemonnier F: Kothouse SPRL | SERGE DECORTE | HENRY & CORN?LIS | BOUTIQUE LUCIA | JOANNES DE BAETS

Other related companies as Lemonnier F: Kothouse SPRL | SERGE DECORTE | HENRY & CORN?LIS | BOUTIQUE LUCIA | JOANNES DE BAETS

Lemonnier F is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemonnier F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04438720703. Het bedrijf Lemonnier F bevindt zich op het adres: Molenmeers 20 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Lemonnier F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lemonnier F is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemonnier F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemonnier F, openstaande posities, locatie van Lemonnier F op de kaart.

Lemonnier F is a company, that was registered 1993 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Lemonnier F, company assigned to the tax number BE04438720703. The company Lemonnier F is located at the address: Molenmeers 20 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Lemonnier F were not found.
The main activity of Lemonnier F is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemonnier F is not available. You also can look at reviews of Lemonnier F, open positions, location of Lemonnier F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemonnier F, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemonnier F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemonnier F, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemonnier F, employees, financial statistics.