PUNCH TELEMATIX

Contactgegevens PUNCH TELEMATIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUNCH TELEMATIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUNCH TELEMATIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bootweg 4 8940 Wervik - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-21-08-91 32-56-21-08-91

Fax (fax): 32-56-23-94-00 32-56-23-94-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUNCH TELEMATIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUNCH TELEMATIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUNCH TELEMATIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUNCH TELEMATIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUNCH TELEMATIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUNCH TELEMATIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUNCH TELEMATIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUNCH TELEMATIX
Products information PUNCH TELEMATIX

BTW identificatienummer (tax): BE02249969482
Ondernemingsnummer: 7118835449
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 121,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PUNCH TELEMATIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUNCH TELEMATIX
(Get full report from official database of BE for PUNCH TELEMATIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUNCH TELEMATIX
Addition kinds of activities for PUNCH TELEMATIX

325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
07810100. Tuinbouw diensten | Horticulture services
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
39491301. Basketbal apparatuur en benodigdheden, algemeen | Basketball equipment and supplies, general
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
76992100. Gun diensten | Gun services
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
82119901. Basisschool, nec | Elementary school, nec

Werken bij PUNCH TELEMATIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUNCH TELEMATIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUNCH TELEMATIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUNCH TELEMATIX. Looking for open vacancies in other companies

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

Zoek naar antwoorden van PUNCH TELEMATIX in sociale netwerken
Look for responds of PUNCH TELEMATIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUNCH TELEMATIX. Laat een reactie achter voor PUNCH TELEMATIX. PUNCH TELEMATIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUNCH TELEMATIX. Leave a respond for PUNCH TELEMATIX. PUNCH TELEMATIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUNCH TELEMATIX op de google maps. Adres en contacten PUNCH TELEMATIX
Location of PUNCH TELEMATIX on the google maps. Address and contacts of PUNCH TELEMATIX

Andere gerelateerde bedrijven als come PUNCH TELEMATIX PUNCH TELEMATIX: Caelen & co BVBA | HOUT DE GROOTE | BAZAR DU MONT-NOIR | HENRI GOFFIN | FERME BOCACE (LA)

Other related companies as PUNCH TELEMATIX: Caelen & co BVBA | HOUT DE GROOTE | BAZAR DU MONT-NOIR | HENRI GOFFIN | FERME BOCACE (LA)

PUNCH TELEMATIX is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUNCH TELEMATIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02249969482. Het bedrijf PUNCH TELEMATIX bevindt zich op het adres: Bootweg 4 8940 Wervik - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 121,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in PUNCH TELEMATIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUNCH TELEMATIX is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUNCH TELEMATIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUNCH TELEMATIX, openstaande posities, locatie van PUNCH TELEMATIX op de kaart.

PUNCH TELEMATIX is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUNCH TELEMATIX, company assigned to the tax number BE02249969482. The company PUNCH TELEMATIX is located at the address: Bootweg 4 8940 Wervik - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 121,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in PUNCH TELEMATIX were not found.
The main activity of PUNCH TELEMATIX is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PUNCH TELEMATIX is not available. You also can look at reviews of PUNCH TELEMATIX, open positions, location of PUNCH TELEMATIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUNCH TELEMATIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUNCH TELEMATIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUNCH TELEMATIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUNCH TELEMATIX, employees, financial statistics.