PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV

Contactgegevens PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lamorinierestr. 159, Internal Postal Box 11 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-18-46-56 32-32-18-46-56

Fax (fax): 32-32-18-48-29 32-32-18-48-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV
Products information PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV

BTW identificatienummer (tax): BE06438781738
Ondernemingsnummer: 6134185791
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV
(Get full report from official database of BE for PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV
Addition kinds of activities for PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
36790400. Elektronische kristallen | Electronic crystals
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

Zoek naar antwoorden van PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV in sociale netwerken
Look for responds of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. Laat een reactie achter voor PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. Leave a respond for PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV. PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV op de google maps. Adres en contacten PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV
Location of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV on the google maps. Address and contacts of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: M. BOSMANS | LEERSEKRETARISSEN | GUILLAUME EVERS | FRANK VERCAMMEN | IRIS HEMELAER

Other related companies as PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV: M. BOSMANS | LEERSEKRETARISSEN | GUILLAUME EVERS | FRANK VERCAMMEN | IRIS HEMELAER

PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06438781738. Het bedrijf PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV bevindt zich op het adres: Lamorinierestr. 159, Internal Postal Box 11 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, openstaande posities, locatie van PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV op de kaart.

PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is a company, that was registered 1997 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, company assigned to the tax number BE06438781738. The company PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is located at the address: Lamorinierestr. 159, Internal Postal Box 11 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV were not found.
The main activity of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV is not available. You also can look at reviews of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, open positions, location of PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRO-IMMO-EST IN VEREFFENING NV, employees, financial statistics.