LEMMENS EDMOND & ERWIN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LEMMENS EDMOND & ERWIN
Private companiesWater Transportation • LEMMENS EDMOND & ERWIN

Contactgegevens LEMMENS EDMOND & ERWIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMMENS EDMOND & ERWIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMMENS EDMOND & ERWIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTHUISSTRAAT 10; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 15310280 (+32-15310280) 15310280 (+32-15310280)

Fax (fax): +32 (55) 741-83-36 +32 (55) 741-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMMENS EDMOND & ERWIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMMENS EDMOND & ERWIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMMENS EDMOND & ERWIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMMENS EDMOND & ERWIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMMENS EDMOND & ERWIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMMENS EDMOND & ERWIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMMENS EDMOND & ERWIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMMENS EDMOND & ERWIN
Products information LEMMENS EDMOND & ERWIN

BTW identificatienummer (tax): BE06535186767
Ondernemingsnummer: 1597656250
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMMENS EDMOND & ERWIN
(Get full report from official database of BE for LEMMENS EDMOND & ERWIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMMENS EDMOND & ERWIN
Addition kinds of activities for LEMMENS EDMOND & ERWIN

30890602. Caseïne producten | Casein products
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
50830307. Haying machines | Haying machinery
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij LEMMENS EDMOND & ERWIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMMENS EDMOND & ERWIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMMENS EDMOND & ERWIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMMENS EDMOND & ERWIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van LEMMENS EDMOND & ERWIN in sociale netwerken
Look for responds of LEMMENS EDMOND & ERWIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMMENS EDMOND & ERWIN. Laat een reactie achter voor LEMMENS EDMOND & ERWIN. LEMMENS EDMOND & ERWIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMMENS EDMOND & ERWIN. Leave a respond for LEMMENS EDMOND & ERWIN. LEMMENS EDMOND & ERWIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMMENS EDMOND & ERWIN op de google maps. Adres en contacten LEMMENS EDMOND & ERWIN
Location of LEMMENS EDMOND & ERWIN on the google maps. Address and contacts of LEMMENS EDMOND & ERWIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMMENS EDMOND & ERWIN LEMMENS EDMOND & ERWIN: FLBROUWERIJ DE RYCK BVBA | STARTERS SERVICE | Maertens B | PATRICK LEDUC | Serkijn Daniel

Other related companies as LEMMENS EDMOND & ERWIN: FLBROUWERIJ DE RYCK BVBA | STARTERS SERVICE | Maertens B | PATRICK LEDUC | Serkijn Daniel

LEMMENS EDMOND & ERWIN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEMMENS EDMOND & ERWIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535186767. Het bedrijf LEMMENS EDMOND & ERWIN bevindt zich op het adres: GASTHUISSTRAAT 10; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LEMMENS EDMOND & ERWIN is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMMENS EDMOND & ERWIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMMENS EDMOND & ERWIN, openstaande posities, locatie van LEMMENS EDMOND & ERWIN op de kaart.

LEMMENS EDMOND & ERWIN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEMMENS EDMOND & ERWIN, company assigned to the tax number BE06535186767. The company LEMMENS EDMOND & ERWIN is located at the address: GASTHUISSTRAAT 10; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LEMMENS EDMOND & ERWIN is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMMENS EDMOND & ERWIN is not available. You also can look at reviews of LEMMENS EDMOND & ERWIN, open positions, location of LEMMENS EDMOND & ERWIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMMENS EDMOND & ERWIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMMENS EDMOND & ERWIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMMENS EDMOND & ERWIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMMENS EDMOND & ERWIN, employees, financial statistics.