KOEN SMAERS

Contactgegevens KOEN SMAERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN SMAERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN SMAERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOKKENRODE 45; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14309027 (+32-14309027) 14309027 (+32-14309027)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN SMAERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN SMAERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN SMAERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN SMAERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN SMAERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN SMAERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN SMAERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN SMAERS
Products information KOEN SMAERS

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN SMAERS
(Get full report from official database of BE for KOEN SMAERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN SMAERS
Addition kinds of activities for KOEN SMAERS

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
34210000. Bestek | Cutlery
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij KOEN SMAERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN SMAERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN SMAERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN SMAERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van KOEN SMAERS in sociale netwerken
Look for responds of KOEN SMAERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN SMAERS. Laat een reactie achter voor KOEN SMAERS. KOEN SMAERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN SMAERS. Leave a respond for KOEN SMAERS. KOEN SMAERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN SMAERS op de google maps. Adres en contacten KOEN SMAERS
Location of KOEN SMAERS on the google maps. Address and contacts of KOEN SMAERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN SMAERS KOEN SMAERS: GR.-BIJG. SPORTKR.HANDBAL | CHARLES DE BRUCKER | GARDEN CENTER ('T) | ECOLE FOND. COMMUNALE | Dehopere

Other related companies as KOEN SMAERS: GR.-BIJG. SPORTKR.HANDBAL | CHARLES DE BRUCKER | GARDEN CENTER ('T) | ECOLE FOND. COMMUNALE | Dehopere

KOEN SMAERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN SMAERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf KOEN SMAERS bevindt zich op het adres: BOKKENRODE 45; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van KOEN SMAERS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN SMAERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN SMAERS, openstaande posities, locatie van KOEN SMAERS op de kaart.

KOEN SMAERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN SMAERS, company assigned to the tax number BE03899841308. The company KOEN SMAERS is located at the address: BOKKENRODE 45; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of KOEN SMAERS is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN SMAERS is not available. You also can look at reviews of KOEN SMAERS, open positions, location of KOEN SMAERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN SMAERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN SMAERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN SMAERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN SMAERS, employees, financial statistics.