NIEUWENHUIZEN-DAANDELS

Contactgegevens NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIEUWENHUIZEN-DAANDELS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Gounodstraat 2a 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-14-34-10 32-33-14-34-10

Fax (fax): 32-33-14-36-16 32-33-14-36-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIEUWENHUIZEN-DAANDELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIEUWENHUIZEN-DAANDELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIEUWENHUIZEN-DAANDELS
Products information NIEUWENHUIZEN-DAANDELS

BTW identificatienummer (tax): BE08270202636
Ondernemingsnummer: 2388946533
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in NIEUWENHUIZEN-DAANDELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIEUWENHUIZEN-DAANDELS
(Get full report from official database of BE for NIEUWENHUIZEN-DAANDELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIEUWENHUIZEN-DAANDELS
Addition kinds of activities for NIEUWENHUIZEN-DAANDELS

24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
35320405. Laadmachines, ondergronds: mobiel | Loading machines, underground: mobile
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'

Werken bij NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

Zoek naar antwoorden van NIEUWENHUIZEN-DAANDELS in sociale netwerken
Look for responds of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. Laat een reactie achter voor NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. NIEUWENHUIZEN-DAANDELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. Leave a respond for NIEUWENHUIZEN-DAANDELS. NIEUWENHUIZEN-DAANDELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIEUWENHUIZEN-DAANDELS op de google maps. Adres en contacten NIEUWENHUIZEN-DAANDELS
Location of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS on the google maps. Address and contacts of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS

Andere gerelateerde bedrijven als come NIEUWENHUIZEN-DAANDELS NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: Bogaert M | Sani-Centrale BVBA | A.T.K. | MAISON GOOD SERVICE | The New Age Shop

Other related companies as NIEUWENHUIZEN-DAANDELS: Bogaert M | Sani-Centrale BVBA | A.T.K. | MAISON GOOD SERVICE | The New Age Shop

NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08270202636. Het bedrijf NIEUWENHUIZEN-DAANDELS bevindt zich op het adres: Gounodstraat 2a 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in NIEUWENHUIZEN-DAANDELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, openstaande posities, locatie van NIEUWENHUIZEN-DAANDELS op de kaart.

NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, company assigned to the tax number BE08270202636. The company NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is located at the address: Gounodstraat 2a 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in NIEUWENHUIZEN-DAANDELS were not found.
The main activity of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS is not available. You also can look at reviews of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, open positions, location of NIEUWENHUIZEN-DAANDELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIEUWENHUIZEN-DAANDELS, employees, financial statistics.