JOZEF STOFFELS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JOZEF STOFFELS

Contactgegevens JOZEF STOFFELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF STOFFELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF STOFFELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 4BA; 2322; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33148258 (+32-33148258) 33148258 (+32-33148258)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF STOFFELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF STOFFELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF STOFFELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF STOFFELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF STOFFELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF STOFFELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF STOFFELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF STOFFELS
Products information JOZEF STOFFELS

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF STOFFELS
(Get full report from official database of BE for JOZEF STOFFELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF STOFFELS
Addition kinds of activities for JOZEF STOFFELS

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
20350103. Mayonaise | Mayonnaise
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij JOZEF STOFFELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF STOFFELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF STOFFELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF STOFFELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van JOZEF STOFFELS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF STOFFELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF STOFFELS. Laat een reactie achter voor JOZEF STOFFELS. JOZEF STOFFELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF STOFFELS. Leave a respond for JOZEF STOFFELS. JOZEF STOFFELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF STOFFELS op de google maps. Adres en contacten JOZEF STOFFELS
Location of JOZEF STOFFELS on the google maps. Address and contacts of JOZEF STOFFELS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF STOFFELS JOZEF STOFFELS: CIA EUROPE | EEKLOSE BANDENCENTRALE | P. DELBAEN | Lebbe | De Beer Ivanna

Other related companies as JOZEF STOFFELS: CIA EUROPE | EEKLOSE BANDENCENTRALE | P. DELBAEN | Lebbe | De Beer Ivanna

JOZEF STOFFELS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF STOFFELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf JOZEF STOFFELS bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 4BA; 2322; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOZEF STOFFELS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF STOFFELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF STOFFELS, openstaande posities, locatie van JOZEF STOFFELS op de kaart.

JOZEF STOFFELS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF STOFFELS, company assigned to the tax number BE02009368896. The company JOZEF STOFFELS is located at the address: HEISTRAAT 4BA; 2322; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JOZEF STOFFELS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF STOFFELS is not available. You also can look at reviews of JOZEF STOFFELS, open positions, location of JOZEF STOFFELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF STOFFELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF STOFFELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF STOFFELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF STOFFELS, employees, financial statistics.