MULTITECHNICS BVBA

Contactgegevens MULTITECHNICS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTITECHNICS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTITECHNICS BVBA

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Stationstraat 30 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-07-03-50 32-37-07-03-50

Fax (fax): 32-37-07-15-21 32-37-07-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTITECHNICS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTITECHNICS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTITECHNICS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTITECHNICS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTITECHNICS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTITECHNICS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTITECHNICS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTITECHNICS BVBA
Products information MULTITECHNICS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01750915527
Ondernemingsnummer: 2628448486
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MULTITECHNICS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTITECHNICS BVBA
(Get full report from official database of BE for MULTITECHNICS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTITECHNICS BVBA
Addition kinds of activities for MULTITECHNICS BVBA

599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
35969901. Baby schalen | Baby scales
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
50850501. lagers | Bearings
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service
79299906. Entertainment service | Entertainment service

Werken bij MULTITECHNICS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTITECHNICS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTITECHNICS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTITECHNICS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van MULTITECHNICS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MULTITECHNICS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTITECHNICS BVBA. Laat een reactie achter voor MULTITECHNICS BVBA. MULTITECHNICS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTITECHNICS BVBA. Leave a respond for MULTITECHNICS BVBA. MULTITECHNICS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTITECHNICS BVBA op de google maps. Adres en contacten MULTITECHNICS BVBA
Location of MULTITECHNICS BVBA on the google maps. Address and contacts of MULTITECHNICS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTITECHNICS BVBA MULTITECHNICS BVBA: FLGROUP 4 TOTAL SECURITY SA | LE LOGIS CHATELETTAIN SOC.CIV. SCRL | REYNAERTS | RAMAN | Colora

Other related companies as MULTITECHNICS BVBA: FLGROUP 4 TOTAL SECURITY SA | LE LOGIS CHATELETTAIN SOC.CIV. SCRL | REYNAERTS | RAMAN | Colora

MULTITECHNICS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTITECHNICS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01750915527. Het bedrijf MULTITECHNICS BVBA bevindt zich op het adres: Stationstraat 30 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in MULTITECHNICS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTITECHNICS BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTITECHNICS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTITECHNICS BVBA, openstaande posities, locatie van MULTITECHNICS BVBA op de kaart.

MULTITECHNICS BVBA is a company, that was registered 2011 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is MULTITECHNICS BVBA, company assigned to the tax number BE01750915527. The company MULTITECHNICS BVBA is located at the address: Stationstraat 30 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Floors, industrial. Products created in MULTITECHNICS BVBA were not found.
The main activity of MULTITECHNICS BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTITECHNICS BVBA is not available. You also can look at reviews of MULTITECHNICS BVBA, open positions, location of MULTITECHNICS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTITECHNICS BVBA, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTITECHNICS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTITECHNICS BVBA, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTITECHNICS BVBA, employees, financial statistics.