MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV

Contactgegevens MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Impulsstraat 29 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-25-23-59 32-15-25-23-59

Fax (fax): +32 (10) 150-82-86 +32 (10) 150-82-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV
Products information MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE08941741943
Ondernemingsnummer: 6019104003
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV

554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
22110305. Handdoeken en handdoeken, katoen | Towels and toweling, cotton
22990104. Padding en watt, textiel | Padding and wadding, textile
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
31110404. Handschoenleer | Glove leather
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. Leave a respond for MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV. MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV
Location of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: SERAING PROVINCE V.B. | PWA WEVELGEM | JOHN JANSSENS | MARIO FRANCIS | De Neef M

Other related companies as MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV: SERAING PROVINCE V.B. | PWA WEVELGEM | JOHN JANSSENS | MARIO FRANCIS | De Neef M

MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08941741943. Het bedrijf MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Impulsstraat 29 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV op de kaart.

MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE08941741943. The company MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is located at the address: Impulsstraat 29 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Floors, industrial. Products created in MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV were not found.
The main activity of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, open positions, location of MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV, employees, financial statistics.