JOSE TAVERNIER

Contactgegevens JOSE TAVERNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE TAVERNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE TAVERNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOSSELSTRAAT 28; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50812155 (+32-50812155) 50812155 (+32-50812155)

Fax (fax): +32 (16) 604-35-94 +32 (16) 604-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE TAVERNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE TAVERNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE TAVERNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE TAVERNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE TAVERNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE TAVERNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE TAVERNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE TAVERNIER
Products information JOSE TAVERNIER

BTW identificatienummer (tax): BE05451385498
Ondernemingsnummer: 3649353027
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE TAVERNIER
(Get full report from official database of BE for JOSE TAVERNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE TAVERNIER
Addition kinds of activities for JOSE TAVERNIER

02729901. Burro boerderij | Burro farm
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
78190302. Tv-tape diensten: bewerken, overdragen, enz. | Tv tape services: editing, transfers, etc.
87420105. Management engineering | Management engineering
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij JOSE TAVERNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE TAVERNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE TAVERNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE TAVERNIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

Zoek naar antwoorden van JOSE TAVERNIER in sociale netwerken
Look for responds of JOSE TAVERNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE TAVERNIER. Laat een reactie achter voor JOSE TAVERNIER. JOSE TAVERNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE TAVERNIER. Leave a respond for JOSE TAVERNIER. JOSE TAVERNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE TAVERNIER op de google maps. Adres en contacten JOSE TAVERNIER
Location of JOSE TAVERNIER on the google maps. Address and contacts of JOSE TAVERNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE TAVERNIER JOSE TAVERNIER: J.M. Fastre Electronics BVBA | ELECTRO VINDEVOGHEL L. | RAPHAEL PIETTE | FLV Services | ANTENNE INFORMATIONS

Other related companies as JOSE TAVERNIER: J.M. Fastre Electronics BVBA | ELECTRO VINDEVOGHEL L. | RAPHAEL PIETTE | FLV Services | ANTENNE INFORMATIONS

JOSE TAVERNIER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE TAVERNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451385498. Het bedrijf JOSE TAVERNIER bevindt zich op het adres: MOSSELSTRAAT 28; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOSE TAVERNIER is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE TAVERNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE TAVERNIER, openstaande posities, locatie van JOSE TAVERNIER op de kaart.

JOSE TAVERNIER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE TAVERNIER, company assigned to the tax number BE05451385498. The company JOSE TAVERNIER is located at the address: MOSSELSTRAAT 28; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JOSE TAVERNIER is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE TAVERNIER is not available. You also can look at reviews of JOSE TAVERNIER, open positions, location of JOSE TAVERNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE TAVERNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE TAVERNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE TAVERNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE TAVERNIER, employees, financial statistics.