METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV

Contactgegevens METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstestraat 10 8780 Oostrozebeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-66-75-01 32-56-66-75-01

Fax (fax): 32-56-66-75-02 32-56-66-75-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV
Products information METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08780242919
Ondernemingsnummer: 2926452636
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV
(Get full report from official database of BE for METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV
Addition kinds of activities for METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV

29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
50120401. bromfietsen | Mopeds

Werken bij METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

Zoek naar antwoorden van METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV in sociale netwerken
Look for responds of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. Laat een reactie achter voor METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. Leave a respond for METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV. METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV op de google maps. Adres en contacten METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV
Location of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV on the google maps. Address and contacts of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: CRةDIT AGRICOLE | KLEIN RAYMOND | NELISSEN M. | CLAES LEON VERZEKERINGEN | Clicquot Pub Bistro Resto

Other related companies as METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV: CRةDIT AGRICOLE | KLEIN RAYMOND | NELISSEN M. | CLAES LEON VERZEKERINGEN | Clicquot Pub Bistro Resto

METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08780242919. Het bedrijf METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV bevindt zich op het adres: Hulstestraat 10 8780 Oostrozebeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, openstaande posities, locatie van METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV op de kaart.

METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, company assigned to the tax number BE08780242919. The company METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is located at the address: Hulstestraat 10 8780 Oostrozebeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV were not found.
The main activity of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV is not available. You also can look at reviews of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, open positions, location of METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METAALBOUW VANDEKERCKHOVE NV, employees, financial statistics.