MERTENS BOUWONDERNEMING NV

Contactgegevens MERTENS BOUWONDERNEMING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERTENS BOUWONDERNEMING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERTENS BOUWONDERNEMING NV

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Hendrik Heymanstraat 18 3920 Lommel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-54-42-95 32-11-54-42-95

Fax (fax): 32-11-55-16-25 32-11-55-16-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERTENS BOUWONDERNEMING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERTENS BOUWONDERNEMING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERTENS BOUWONDERNEMING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERTENS BOUWONDERNEMING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERTENS BOUWONDERNEMING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERTENS BOUWONDERNEMING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERTENS BOUWONDERNEMING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERTENS BOUWONDERNEMING NV
Products information MERTENS BOUWONDERNEMING NV

BTW identificatienummer (tax): BE02868499755
Ondernemingsnummer: 2371643066
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MERTENS BOUWONDERNEMING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERTENS BOUWONDERNEMING NV
(Get full report from official database of BE for MERTENS BOUWONDERNEMING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERTENS BOUWONDERNEMING NV
Addition kinds of activities for MERTENS BOUWONDERNEMING NV

283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
13890302. Bailing wells | Bailing wells
28220103. Styreen-butadieenrubbers, (meer dan 50% butadieen), sbr, gr | Styrene-butadiene rubbers, (over 50% butadiene), sbr, grs
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization

Werken bij MERTENS BOUWONDERNEMING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERTENS BOUWONDERNEMING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERTENS BOUWONDERNEMING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERTENS BOUWONDERNEMING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van MERTENS BOUWONDERNEMING NV in sociale netwerken
Look for responds of MERTENS BOUWONDERNEMING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERTENS BOUWONDERNEMING NV. Laat een reactie achter voor MERTENS BOUWONDERNEMING NV. MERTENS BOUWONDERNEMING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERTENS BOUWONDERNEMING NV. Leave a respond for MERTENS BOUWONDERNEMING NV. MERTENS BOUWONDERNEMING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERTENS BOUWONDERNEMING NV op de google maps. Adres en contacten MERTENS BOUWONDERNEMING NV
Location of MERTENS BOUWONDERNEMING NV on the google maps. Address and contacts of MERTENS BOUWONDERNEMING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MERTENS BOUWONDERNEMING NV MERTENS BOUWONDERNEMING NV: TTC THE CHARLIES WENDUINE | STUDIO CHRIS | JOZEF VAN WEERT | HAPPY HOME ELECTRICS | FE. INT?RIEUR D'ART

Other related companies as MERTENS BOUWONDERNEMING NV: TTC THE CHARLIES WENDUINE | STUDIO CHRIS | JOZEF VAN WEERT | HAPPY HOME ELECTRICS | FE. INT?RIEUR D'ART

MERTENS BOUWONDERNEMING NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is MERTENS BOUWONDERNEMING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02868499755. Het bedrijf MERTENS BOUWONDERNEMING NV bevindt zich op het adres: Hendrik Heymanstraat 18 3920 Lommel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in MERTENS BOUWONDERNEMING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERTENS BOUWONDERNEMING NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERTENS BOUWONDERNEMING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERTENS BOUWONDERNEMING NV, openstaande posities, locatie van MERTENS BOUWONDERNEMING NV op de kaart.

MERTENS BOUWONDERNEMING NV is a company, that was registered 2010 in Lommel region, Belgium. Full name of company is MERTENS BOUWONDERNEMING NV, company assigned to the tax number BE02868499755. The company MERTENS BOUWONDERNEMING NV is located at the address: Hendrik Heymanstraat 18 3920 Lommel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in MERTENS BOUWONDERNEMING NV were not found.
The main activity of MERTENS BOUWONDERNEMING NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MERTENS BOUWONDERNEMING NV is not available. You also can look at reviews of MERTENS BOUWONDERNEMING NV, open positions, location of MERTENS BOUWONDERNEMING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERTENS BOUWONDERNEMING NV, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERTENS BOUWONDERNEMING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERTENS BOUWONDERNEMING NV, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERTENS BOUWONDERNEMING NV, employees, financial statistics.