MAISONS BLAVIER SA

Contactgegevens MAISONS BLAVIER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISONS BLAVIER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISONS BLAVIER SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Vieux Moulin 66 1160 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-73-11-15 32-26-73-11-15

Fax (fax): 32-43-77-46-54 32-43-77-46-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISONS BLAVIER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISONS BLAVIER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISONS BLAVIER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISONS BLAVIER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISONS BLAVIER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISONS BLAVIER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISONS BLAVIER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISONS BLAVIER SA
Products information MAISONS BLAVIER SA

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MAISONS BLAVIER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public works contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISONS BLAVIER SA
(Get full report from official database of BE for MAISONS BLAVIER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISONS BLAVIER SA
Addition kinds of activities for MAISONS BLAVIER SA

072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
22610303. Naaien van katoenen breedgeweven stoffen | Napping of cotton broadwoven fabrics
22840306. Spinning thread | Spinning thread
73890701. Badkamer fixture reglazing | Bathroom fixture reglazing

Werken bij MAISONS BLAVIER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISONS BLAVIER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISONS BLAVIER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISONS BLAVIER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van MAISONS BLAVIER SA in sociale netwerken
Look for responds of MAISONS BLAVIER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISONS BLAVIER SA. Laat een reactie achter voor MAISONS BLAVIER SA. MAISONS BLAVIER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISONS BLAVIER SA. Leave a respond for MAISONS BLAVIER SA. MAISONS BLAVIER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISONS BLAVIER SA op de google maps. Adres en contacten MAISONS BLAVIER SA
Location of MAISONS BLAVIER SA on the google maps. Address and contacts of MAISONS BLAVIER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISONS BLAVIER SA MAISONS BLAVIER SA: MW Racing Service SPRL | COIFFURE GUSTA | Didi | J BEIRENS CONSULT BVBA | Cré'Envol

Other related companies as MAISONS BLAVIER SA: MW Racing Service SPRL | COIFFURE GUSTA | Didi | J BEIRENS CONSULT BVBA | Cré'Envol

MAISONS BLAVIER SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISONS BLAVIER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf MAISONS BLAVIER SA bevindt zich op het adres: R. Du Vieux Moulin 66 1160 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Public works contractors. Producten gemaakt in MAISONS BLAVIER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISONS BLAVIER SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISONS BLAVIER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISONS BLAVIER SA, openstaande posities, locatie van MAISONS BLAVIER SA op de kaart.

MAISONS BLAVIER SA is a company, that was registered 1995 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is MAISONS BLAVIER SA, company assigned to the tax number BE09306488037. The company MAISONS BLAVIER SA is located at the address: R. Du Vieux Moulin 66 1160 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Public works contractors. Products created in MAISONS BLAVIER SA were not found.
The main activity of MAISONS BLAVIER SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISONS BLAVIER SA is not available. You also can look at reviews of MAISONS BLAVIER SA, open positions, location of MAISONS BLAVIER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISONS BLAVIER SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISONS BLAVIER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISONS BLAVIER SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISONS BLAVIER SA, employees, financial statistics.