JEAN-PAUL BRANSWIJK

Contactgegevens JEAN-PAUL BRANSWIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PAUL BRANSWIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PAUL BRANSWIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSSTRAAT 109; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93606535 (+32-93606535) 93606535 (+32-93606535)

Fax (fax): +32 (16) 790-86-70 +32 (16) 790-86-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PAUL BRANSWIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PAUL BRANSWIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PAUL BRANSWIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PAUL BRANSWIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PAUL BRANSWIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PAUL BRANSWIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PAUL BRANSWIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PAUL BRANSWIJK
Products information JEAN-PAUL BRANSWIJK

BTW identificatienummer (tax): BE08720916748
Ondernemingsnummer: 9872009277
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PAUL BRANSWIJK
(Get full report from official database of BE for JEAN-PAUL BRANSWIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PAUL BRANSWIJK
Addition kinds of activities for JEAN-PAUL BRANSWIJK

222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance

Werken bij JEAN-PAUL BRANSWIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PAUL BRANSWIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PAUL BRANSWIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PAUL BRANSWIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PAUL BRANSWIJK in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PAUL BRANSWIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PAUL BRANSWIJK. Laat een reactie achter voor JEAN-PAUL BRANSWIJK. JEAN-PAUL BRANSWIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PAUL BRANSWIJK. Leave a respond for JEAN-PAUL BRANSWIJK. JEAN-PAUL BRANSWIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PAUL BRANSWIJK op de google maps. Adres en contacten JEAN-PAUL BRANSWIJK
Location of JEAN-PAUL BRANSWIJK on the google maps. Address and contacts of JEAN-PAUL BRANSWIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PAUL BRANSWIJK JEAN-PAUL BRANSWIJK: COIFFURE JEAN-MICHEL | J.D.B. | CHARLES GALLAIX | CHRISTIAAN WILDEMAUWE | STEFAAN VAN ENIS

Other related companies as JEAN-PAUL BRANSWIJK: COIFFURE JEAN-MICHEL | J.D.B. | CHARLES GALLAIX | CHRISTIAAN WILDEMAUWE | STEFAAN VAN ENIS

JEAN-PAUL BRANSWIJK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PAUL BRANSWIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720916748. Het bedrijf JEAN-PAUL BRANSWIJK bevindt zich op het adres: MEERSSTRAAT 109; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JEAN-PAUL BRANSWIJK is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PAUL BRANSWIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PAUL BRANSWIJK, openstaande posities, locatie van JEAN-PAUL BRANSWIJK op de kaart.

JEAN-PAUL BRANSWIJK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PAUL BRANSWIJK, company assigned to the tax number BE08720916748. The company JEAN-PAUL BRANSWIJK is located at the address: MEERSSTRAAT 109; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JEAN-PAUL BRANSWIJK is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PAUL BRANSWIJK is not available. You also can look at reviews of JEAN-PAUL BRANSWIJK, open positions, location of JEAN-PAUL BRANSWIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PAUL BRANSWIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PAUL BRANSWIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PAUL BRANSWIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PAUL BRANSWIJK, employees, financial statistics.