JEAN MUYSEWINCKEL

Contactgegevens JEAN MUYSEWINCKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN MUYSEWINCKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN MUYSEWINCKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTEENWEG 39; 1541; HERNE, België

Telefoon (phone): 23962754 (+32-23962754) 23962754 (+32-23962754)

Fax (fax): +32 (67) 487-40-77 +32 (67) 487-40-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN MUYSEWINCKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN MUYSEWINCKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN MUYSEWINCKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN MUYSEWINCKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN MUYSEWINCKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN MUYSEWINCKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN MUYSEWINCKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN MUYSEWINCKEL
Products information JEAN MUYSEWINCKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09896453857
Ondernemingsnummer: 9913757324
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN MUYSEWINCKEL
(Get full report from official database of BE for JEAN MUYSEWINCKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN MUYSEWINCKEL
Addition kinds of activities for JEAN MUYSEWINCKEL

225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
39440307. Checkers en checkerboards | Checkers and checkerboards
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment

Werken bij JEAN MUYSEWINCKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN MUYSEWINCKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN MUYSEWINCKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN MUYSEWINCKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van JEAN MUYSEWINCKEL in sociale netwerken
Look for responds of JEAN MUYSEWINCKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN MUYSEWINCKEL. Laat een reactie achter voor JEAN MUYSEWINCKEL. JEAN MUYSEWINCKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN MUYSEWINCKEL. Leave a respond for JEAN MUYSEWINCKEL. JEAN MUYSEWINCKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN MUYSEWINCKEL op de google maps. Adres en contacten JEAN MUYSEWINCKEL
Location of JEAN MUYSEWINCKEL on the google maps. Address and contacts of JEAN MUYSEWINCKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN MUYSEWINCKEL JEAN MUYSEWINCKEL: Chrysalide | COIFFURE VEERLE | LINGERIE JOLEEN | DEGRYSE F ENGINEERING | HUIS MARLEEN

Other related companies as JEAN MUYSEWINCKEL: Chrysalide | COIFFURE VEERLE | LINGERIE JOLEEN | DEGRYSE F ENGINEERING | HUIS MARLEEN

JEAN MUYSEWINCKEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN MUYSEWINCKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09896453857. Het bedrijf JEAN MUYSEWINCKEL bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTEENWEG 39; 1541; HERNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 876,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JEAN MUYSEWINCKEL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN MUYSEWINCKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN MUYSEWINCKEL, openstaande posities, locatie van JEAN MUYSEWINCKEL op de kaart.

JEAN MUYSEWINCKEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN MUYSEWINCKEL, company assigned to the tax number BE09896453857. The company JEAN MUYSEWINCKEL is located at the address: GERAARDSBERGSESTEENWEG 39; 1541; HERNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 876,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JEAN MUYSEWINCKEL is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN MUYSEWINCKEL is not available. You also can look at reviews of JEAN MUYSEWINCKEL, open positions, location of JEAN MUYSEWINCKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN MUYSEWINCKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN MUYSEWINCKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN MUYSEWINCKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN MUYSEWINCKEL, employees, financial statistics.