LINGERIE JOLEEN

Contactgegevens LINGERIE JOLEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINGERIE JOLEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINGERIE JOLEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARELBEKESTRAAT 59; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56704448 (+32-56704448) 56704448 (+32-56704448)

Fax (fax): +32 (64) 420-81-76 +32 (64) 420-81-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINGERIE JOLEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINGERIE JOLEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINGERIE JOLEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINGERIE JOLEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINGERIE JOLEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINGERIE JOLEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINGERIE JOLEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINGERIE JOLEEN
Products information LINGERIE JOLEEN

BTW identificatienummer (tax): BE04325561523
Ondernemingsnummer: 2370819091
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type de Sous-Vêtements: Strings,Sous-Vêtements Grandes Tailles,Chaussettes,Sous-Vêtements pour Futures Mamans,Sous-Vêtements pour Enfants,Collants & Bas,Vêtements de Nuit,Sous-Vêtements pour Hommes,Portes-Jarretelles,Sous-Vêtements pour Dames,Sous-Vêtements de Marque,Lingerie Erotique.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINGERIE JOLEEN
(Get full report from official database of BE for LINGERIE JOLEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINGERIE JOLEEN
Addition kinds of activities for LINGERIE JOLEEN

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
495999. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
51690101. Alkaline | Alkalines
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker

Werken bij LINGERIE JOLEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINGERIE JOLEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINGERIE JOLEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINGERIE JOLEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van LINGERIE JOLEEN in sociale netwerken
Look for responds of LINGERIE JOLEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINGERIE JOLEEN. Laat een reactie achter voor LINGERIE JOLEEN. LINGERIE JOLEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINGERIE JOLEEN. Leave a respond for LINGERIE JOLEEN. LINGERIE JOLEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINGERIE JOLEEN op de google maps. Adres en contacten LINGERIE JOLEEN
Location of LINGERIE JOLEEN on the google maps. Address and contacts of LINGERIE JOLEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LINGERIE JOLEEN LINGERIE JOLEEN: LE WANDELEUX | HOBBY WIELANT | Ghys Rudy | CORMAN CH | STEKELORUM AUTOPARTS BVBA

Other related companies as LINGERIE JOLEEN: LE WANDELEUX | HOBBY WIELANT | Ghys Rudy | CORMAN CH | STEKELORUM AUTOPARTS BVBA

LINGERIE JOLEEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINGERIE JOLEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04325561523. Het bedrijf LINGERIE JOLEEN bevindt zich op het adres: HARELBEKESTRAAT 59; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Lijst met producten zijn Type de Sous-Vêtements: Strings,Sous-Vêtements Grandes Tailles,Chaussettes,Sous-Vêtements pour Futures Mamans,Sous-Vêtements pour Enfants,Collants & Bas,Vêtements de Nuit,Sous-Vêtements pour Hommes,Portes-Jarretelles,Sous-Vêtements pour Dames,Sous-Vêtements de Marque,Lingerie Erotique..
De hoofdactiviteit van LINGERIE JOLEEN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINGERIE JOLEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINGERIE JOLEEN, openstaande posities, locatie van LINGERIE JOLEEN op de kaart.

LINGERIE JOLEEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINGERIE JOLEEN, company assigned to the tax number BE04325561523. The company LINGERIE JOLEEN is located at the address: HARELBEKESTRAAT 59; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. List of products are Type de Sous-Vêtements: Strings,Sous-Vêtements Grandes Tailles,Chaussettes,Sous-Vêtements pour Futures Mamans,Sous-Vêtements pour Enfants,Collants & Bas,Vêtements de Nuit,Sous-Vêtements pour Hommes,Portes-Jarretelles,Sous-Vêtements pour Dames,Sous-Vêtements de Marque,Lingerie Erotique..
The main activity of LINGERIE JOLEEN is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LINGERIE JOLEEN is not available. You also can look at reviews of LINGERIE JOLEEN, open positions, location of LINGERIE JOLEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINGERIE JOLEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINGERIE JOLEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINGERIE JOLEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINGERIE JOLEEN, employees, financial statistics.