JEAN HUGUE

Contactgegevens JEAN HUGUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN HUGUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN HUGUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE SAINT-YVON 66; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56589061 (+32-56589061) 56589061 (+32-56589061)

Fax (fax): +32 (82) 552-84-23 +32 (82) 552-84-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN HUGUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN HUGUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN HUGUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN HUGUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN HUGUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN HUGUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN HUGUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN HUGUE
Products information JEAN HUGUE

BTW identificatienummer (tax): BE07449249267
Ondernemingsnummer: 3917968750
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN HUGUE
(Get full report from official database of BE for JEAN HUGUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN HUGUE
Addition kinds of activities for JEAN HUGUE

20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec

Werken bij JEAN HUGUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN HUGUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN HUGUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN HUGUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

Zoek naar antwoorden van JEAN HUGUE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN HUGUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN HUGUE. Laat een reactie achter voor JEAN HUGUE. JEAN HUGUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN HUGUE. Leave a respond for JEAN HUGUE. JEAN HUGUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN HUGUE op de google maps. Adres en contacten JEAN HUGUE
Location of JEAN HUGUE on the google maps. Address and contacts of JEAN HUGUE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN HUGUE JEAN HUGUE: MAISON ZABELLE | Jurion Pneus | POSTOMAT NAMUR | FA. REMMELE | FA. VAN STEENBERGHE

Other related companies as JEAN HUGUE: MAISON ZABELLE | Jurion Pneus | POSTOMAT NAMUR | FA. REMMELE | FA. VAN STEENBERGHE

JEAN HUGUE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN HUGUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449249267. Het bedrijf JEAN HUGUE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE SAINT-YVON 66; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JEAN HUGUE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN HUGUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN HUGUE, openstaande posities, locatie van JEAN HUGUE op de kaart.

JEAN HUGUE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN HUGUE, company assigned to the tax number BE07449249267. The company JEAN HUGUE is located at the address: CHEMIN DE SAINT-YVON 66; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JEAN HUGUE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN HUGUE is not available. You also can look at reviews of JEAN HUGUE, open positions, location of JEAN HUGUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN HUGUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN HUGUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN HUGUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN HUGUE, employees, financial statistics.