LOISELET FRÈRES SPRL

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • LOISELET FRÈRES SPRL
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • LOISELET FRÈRES SPRL

Contactgegevens LOISELET FRÈRES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOISELET FRÈRES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOISELET FRÈRES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée De Saint-Ghislain 215b 7950 Chièvres - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-68-65-66-00 32-68-65-66-00

Fax (fax): 32-68-65-66-19 32-68-65-66-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOISELET FRÈRES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOISELET FRÈRES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOISELET FRÈRES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOISELET FRÈRES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOISELET FRÈRES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOISELET FRÈRES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOISELET FRÈRES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOISELET FRÈRES SPRL
Products information LOISELET FRÈRES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08750030517
Ondernemingsnummer: 9296875000
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LOISELET FRÈRES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOISELET FRÈRES SPRL
(Get full report from official database of BE for LOISELET FRÈRES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOISELET FRÈRES SPRL
Addition kinds of activities for LOISELET FRÈRES SPRL

23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
35429908. headers | Headers
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
51490504. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij LOISELET FRÈRES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOISELET FRÈRES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOISELET FRÈRES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOISELET FRÈRES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van LOISELET FRÈRES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LOISELET FRÈRES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOISELET FRÈRES SPRL. Laat een reactie achter voor LOISELET FRÈRES SPRL. LOISELET FRÈRES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOISELET FRÈRES SPRL. Leave a respond for LOISELET FRÈRES SPRL. LOISELET FRÈRES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOISELET FRÈRES SPRL op de google maps. Adres en contacten LOISELET FRÈRES SPRL
Location of LOISELET FRÈRES SPRL on the google maps. Address and contacts of LOISELET FRÈRES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LOISELET FRÈRES SPRL LOISELET FRÈRES SPRL: FLFORREZ VLAANDEREN NV | Outibels scrl | Scheerens | D.Bis | BEKAERT ROBERT

Other related companies as LOISELET FRÈRES SPRL: FLFORREZ VLAANDEREN NV | Outibels scrl | Scheerens | D.Bis | BEKAERT ROBERT

LOISELET FRÈRES SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOISELET FRÈRES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08750030517. Het bedrijf LOISELET FRÈRES SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée De Saint-Ghislain 215b 7950 Chièvres - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 431,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in LOISELET FRÈRES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOISELET FRÈRES SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOISELET FRÈRES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOISELET FRÈRES SPRL, openstaande posities, locatie van LOISELET FRÈRES SPRL op de kaart.

LOISELET FRÈRES SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOISELET FRÈRES SPRL, company assigned to the tax number BE08750030517. The company LOISELET FRÈRES SPRL is located at the address: Chaussée De Saint-Ghislain 215b 7950 Chièvres - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 431,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in LOISELET FRÈRES SPRL were not found.
The main activity of LOISELET FRÈRES SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOISELET FRÈRES SPRL is not available. You also can look at reviews of LOISELET FRÈRES SPRL, open positions, location of LOISELET FRÈRES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOISELET FRÈRES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOISELET FRÈRES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOISELET FRÈRES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOISELET FRÈRES SPRL, employees, financial statistics.