JEAN DENIS

Contactgegevens JEAN DENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN DENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN DENIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA JONCQUIERE 80; 5680; DOISCHE, België

Telefoon (phone): 82677328 (+32-82677328) 82677328 (+32-82677328)

Fax (fax): +32 (53) 531-57-83 +32 (53) 531-57-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN DENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN DENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN DENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN DENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN DENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN DENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN DENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN DENIS
Products information JEAN DENIS

BTW identificatienummer (tax): BE06584625244
Ondernemingsnummer: 1809692382
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN DENIS
(Get full report from official database of BE for JEAN DENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN DENIS
Addition kinds of activities for JEAN DENIS

355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
26210604. Envelop papier | Envelope paper
36340311. Luchtbevochtigers, elektrisch: huishouden | Humidifiers, electric: household
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
50319908. spaanplaat | Particleboard
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others

Werken bij JEAN DENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN DENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN DENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN DENIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van JEAN DENIS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN DENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN DENIS. Laat een reactie achter voor JEAN DENIS. JEAN DENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN DENIS. Leave a respond for JEAN DENIS. JEAN DENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN DENIS op de google maps. Adres en contacten JEAN DENIS
Location of JEAN DENIS on the google maps. Address and contacts of JEAN DENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN DENIS JEAN DENIS: HEGRO OFFICE | WIM ROELENS | Lefebvre C | REISBUREAU HATS | P. MANGELSCHOTS

Other related companies as JEAN DENIS: HEGRO OFFICE | WIM ROELENS | Lefebvre C | REISBUREAU HATS | P. MANGELSCHOTS

JEAN DENIS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN DENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06584625244. Het bedrijf JEAN DENIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA JONCQUIERE 80; 5680; DOISCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JEAN DENIS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN DENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN DENIS, openstaande posities, locatie van JEAN DENIS op de kaart.

JEAN DENIS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN DENIS, company assigned to the tax number BE06584625244. The company JEAN DENIS is located at the address: RUE DE LA JONCQUIERE 80; 5680; DOISCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JEAN DENIS is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN DENIS is not available. You also can look at reviews of JEAN DENIS, open positions, location of JEAN DENIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN DENIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN DENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN DENIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN DENIS, employees, financial statistics.