JACQUES SNAUWAERT

Contactgegevens JACQUES SNAUWAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES SNAUWAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES SNAUWAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERPOLDER 38; 9992; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50711647 (+32-50711647) 50711647 (+32-50711647)

Fax (fax): +32 (53) 215-34-94 +32 (53) 215-34-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES SNAUWAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES SNAUWAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES SNAUWAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES SNAUWAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES SNAUWAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES SNAUWAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES SNAUWAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES SNAUWAERT
Products information JACQUES SNAUWAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03116516113
Ondernemingsnummer: 8085357666
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES SNAUWAERT
(Get full report from official database of BE for JACQUES SNAUWAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES SNAUWAERT
Addition kinds of activities for JACQUES SNAUWAERT

3316. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
50850803. Bort | Bort
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij JACQUES SNAUWAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES SNAUWAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES SNAUWAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES SNAUWAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van JACQUES SNAUWAERT in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES SNAUWAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES SNAUWAERT. Laat een reactie achter voor JACQUES SNAUWAERT. JACQUES SNAUWAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES SNAUWAERT. Leave a respond for JACQUES SNAUWAERT. JACQUES SNAUWAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES SNAUWAERT op de google maps. Adres en contacten JACQUES SNAUWAERT
Location of JACQUES SNAUWAERT on the google maps. Address and contacts of JACQUES SNAUWAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES SNAUWAERT JACQUES SNAUWAERT: MYRIAM KLEYNTSENS | LUCIEN VERHEYDEN | PEDICURE DE TAEY | VBD Poorten BVBA | JANSSENS-GEERINCK THULE NV

Other related companies as JACQUES SNAUWAERT: MYRIAM KLEYNTSENS | LUCIEN VERHEYDEN | PEDICURE DE TAEY | VBD Poorten BVBA | JANSSENS-GEERINCK THULE NV

JACQUES SNAUWAERT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES SNAUWAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03116516113. Het bedrijf JACQUES SNAUWAERT bevindt zich op het adres: WATERPOLDER 38; 9992; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JACQUES SNAUWAERT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES SNAUWAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES SNAUWAERT, openstaande posities, locatie van JACQUES SNAUWAERT op de kaart.

JACQUES SNAUWAERT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES SNAUWAERT, company assigned to the tax number BE03116516113. The company JACQUES SNAUWAERT is located at the address: WATERPOLDER 38; 9992; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of JACQUES SNAUWAERT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES SNAUWAERT is not available. You also can look at reviews of JACQUES SNAUWAERT, open positions, location of JACQUES SNAUWAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES SNAUWAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES SNAUWAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES SNAUWAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES SNAUWAERT, employees, financial statistics.