JACQUES KERF

Contactgegevens JACQUES KERF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES KERF: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES KERF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SURISTER 45; 4845; JALHAY, België

Telefoon (phone): 87647065 (+32-87647065) 87647065 (+32-87647065)

Fax (fax): +32 (3) 456-46-74 +32 (3) 456-46-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES KERF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES KERF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES KERF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES KERF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES KERF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES KERF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES KERF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES KERF
Products information JACQUES KERF

BTW identificatienummer (tax): BE01162322998
Ondernemingsnummer: 2454040527
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES KERF
(Get full report from official database of BE for JACQUES KERF)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES KERF
Addition kinds of activities for JACQUES KERF

018101. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
36749916. transistors | Transistors

Werken bij JACQUES KERF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES KERF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES KERF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES KERF. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Poetshulp dienstencheques M/V 30u (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij nog op zoek naar een job als poetshulp en beschikbaar om 30u of meer te werken per week? Dan hebben wij de ideale job voor u. Je zal tewerktgesteld worden bij verschillende families. Mooie vaste uren die u zelf wat kan kiezen en eventueel aanvullen met extra uren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van JACQUES KERF in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES KERF in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES KERF. Laat een reactie achter voor JACQUES KERF. JACQUES KERF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES KERF. Leave a respond for JACQUES KERF. JACQUES KERF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES KERF op de google maps. Adres en contacten JACQUES KERF
Location of JACQUES KERF on the google maps. Address and contacts of JACQUES KERF

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES KERF JACQUES KERF: Stevens Keukens BVBA | PIETER VERHULST | BUZZ-BUZZ INTERNATIONAL | P. CARLIER | XAVIER BROUWERS

Other related companies as JACQUES KERF: Stevens Keukens BVBA | PIETER VERHULST | BUZZ-BUZZ INTERNATIONAL | P. CARLIER | XAVIER BROUWERS

JACQUES KERF is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES KERF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01162322998. Het bedrijf JACQUES KERF bevindt zich op het adres: SURISTER 45; 4845; JALHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 828,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JACQUES KERF is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES KERF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES KERF, openstaande posities, locatie van JACQUES KERF op de kaart.

JACQUES KERF is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES KERF, company assigned to the tax number BE01162322998. The company JACQUES KERF is located at the address: SURISTER 45; 4845; JALHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 828,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of JACQUES KERF is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES KERF is not available. You also can look at reviews of JACQUES KERF, open positions, location of JACQUES KERF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES KERF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES KERF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES KERF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES KERF, employees, financial statistics.